Ποδόσφαιρο

Σημαντική δωρεά Καραγκούνη στο νοσοκομείο της Ρόδου

Μαζί με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου δώρισαν δύο αναπνευστήρες στη μάχη κατά του κορωνοϊού…

Σπουδαία κίνηση και σημαντική βοήθεια από τον Γιώργο Καραγκούνη και την ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο «τυπάρας» δωρίζουν δύο αναπνευστήρες στο νοσοκομείο της Ρόδου στη μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ και το ευχαριστώ στον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου:

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς πρωτίστως στον άνθρωπο και στον τόπο μας, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, αποφάσισε τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ενός φορητού αναπνευστήρα πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed. Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα όλη η χώρα και όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, η ΕΠΣΔ θα ήθελε να συνδράμει στην όλη προσπάθεια αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19.

Η ΕΠΣΔ, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον αρχηγό της Εθνικής Γεώργιο Καραγκούνη για την αμέριστη βοήθεια του ώστε να εξασφαλιστεί ο φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, δεδομένου της δυσκολίας που υπάρχει για εξασφάλιση υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού.

Επιπλέον ως Δωδεκανήσιοι, τον ευχαριστούμε για την δική του προσφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη στήριξη του τόπου μας, μιας και εξασφαλίστηκε άλλος ένας φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, από τον αρχηγό της Εθνικής μας. Συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην προσπάθεια διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, μένουμε σπίτι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια