Ποδόσφαιρο

ΠΟΑ: Διέθεσε δύο οχήματα στους δήμους Ηρακλείου και Χερσονήσου

Ανακοίνωση συμπαράστασης από την ομάδα του Ατσαλένιου

Και ο ΠΟΑ είναι αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται αυτές τις ημέρες από αθλητικά σωματεία του Ηρακλείου για τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα του Ατσαλένιου αναφέρει: «Ο ΠΟΑ δεν θα μπορούσε να λείψει από τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Χωρίς "τυμπανοκρουσίες", αλλά με μοναδικό στόχο να δραστηριοποιείται ενεργά προτάσσοντας τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, το Δ.Σ. του συλλόγου έθεσε στη διάθεση τόσο του δήμου Ηρακλείου όσο και του δήμου Χερσονήσου από ένα όχημα για να χρησιμοποιηθεί ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους.
Ο ΠΟΑ στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και είναι πάντα στη διάθεση όποτε του ζητηθεί. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η αλληλεγγύη έχει τον πρώτο λόγο. Όλοι μαζί ενωμένοι, θα το ξεπεράσουμε και αυτό! Μένουμε σπίτι!».
* Το Δ.Σ. του ΠΟΑ έστειλε τα θερμά του συλλυπητήρια στον παλαίμαχο Γιώργο Μπιρμπίλη για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια