Ποδόσφαιρο

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς στην ΚΡΗΤΗ TV: Πριν φύγω από την Ιταλία δεν υπήρχε νερό να αγοράσουμε!

Ο ποδοσφαιριστής της Μπολόνια μίλησε από το σπίτι του στο Ηράκλειο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού...

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς μπορεί να έχει ρίζες στο Αγρίνιο, αλλά ουσιαστικά είναι παιδί του Ηρακλείου που έχει μεγαλώσει λόγω του πατέρα του με μεγάλη αγάπη για τον ΟΦΗ. Βέβαια από τα πρώτα του εφηβικά χρόνια βρέθηκε στην Ιταλία και εκεί κατάφερε μόλις στα 16 του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Μπολόνια. Ο Ηλίας έχει μάθει να παλεύει από μικρός για να πετύχει στη ζωή του αλλά σε αυτή τη χρονική περίοδο δεν θα μπορούσε να μείνει στην Ιταλία! Από τις 11 Μαρτίου μένει στο σπίτι του στο Ηράκλειο και χθες μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV για τα όσα πρόλαβε να ζήσει στη γειτονική μας χώρα αλλά και τα όσα του μεταφέρουν από την Ιταλία καθώς διατηρεί καθημερινή επαφή...

"Ευτυχώς πρόλαβα να γυρίσω έγκαιρα στην Κρήτη, στο Ηράκλειο στο σπίτι μου και εδώ που είναι η οικογένειά μου! Μπορεί μέχρι 11 του Μάρτη να μην ζούσε τον τωρινό εφιάλτη η Ιταλία αλλά αυτό που με σόκαρε ήταν πως δεν έβρισκα φυσικο νερό να αγοράσω για να πιω! Είχαν εξαντληθεί και έπινες μόνο ανθρακούχο", είπε αρχικά για να προσθέσει: "Εμείς στη Μπολόνια και λόγω Μιχαιλοβιτς είχαμε λάβει μέτρα από νωρίς! Πολυ νωρις! Προπονήσεις με λίγα τμήματα και ασφάλεια σε κάθε κίνηση! Τώρα η κατάσταση στην Ιταλία είναι δραματική! Δεν ξέρω πότε θα γυρίσω! Δε ξέρω τι θα γίνει! Λυπάμαι γιατί είναι σχεδόν η δεύτερη μου χώρα! Ξέρω τι περνάνε με κάθε λεπτομέρεια!
                         

                                       Ο Σέρβος ήρωας και οι Κρητικοί της Μπολόνια


Ο Κουτσουπιάς τζούνιορ μιλάει και για τον προπονητή-νικητή της ζωής:
"Ευτυχώς στην ομάδα έχουμε ένα Μιχαιλοβιτς να μας δίνει δύναμη! Έχει περάσει πολέμους, καρκίνο, ξέρει να επιβιώνει! Ωστόσο η Ιταλία ζει ένα δράμα που πρέπει να τελειώσει και να μην χάνονται τόσες ζωές" καταλήγει. Όσο για τη ζωή σε κανονικές συνθήκες και τους Κρητικούς στην ιταλική πόλη; "Ήταν όλα υπέροχα πριν! Πολλοί οι Έλληνες της Μπολόνια αλλά και πολύ Κρητικοί! Φανταστείτε ότι τρωγαμε συχνά σε εστιατόριο που λεγόταν Ντελόγο!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια