Ποδόσφαιρο

Super League: Στο τέλος της εβδομάδας η τηλεδιάσκεψη

Μετατέθηκε για μερικές μέρες...

Στο τέλος της εβδομάδας (και όχι αύριο) θα γίνει η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League 1 προκειμένου να εξεταστούν τα σενάρια για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν έχουν ενημερωθεί όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας για την τηλεδιάσκεψη - με βάση τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και υγιεινής λόγω του κορονοϊού - και το πιο πιθανό είναι αυτή να διεξαχθεί προς το τέλος της εβδομάδας. Δεν έχει φιξαριστεί, εντούτοις, η ημερομηνία και η ώρα.

Αποκλειστικό θέμα της συζήτησης είναι το μέλλον του πρωταθλήματος και τα διαφορετικά σενάρια που θα εξεταστούν σχετικά με την επανέναρξή του.

Άλλωστε όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά η επιστροφή στη δράση.

Και πώς να γίνει άλλωστε; Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση, αφήνοντας χιλιάδες νεκρούς παγκοσμίων προσβάλλοντας τόσους ανθρώπους.

Φυσικά η συζήτηση για επανέναρξη του πρωταθλήματος - των playoffs και των playouts - ξεκινά χρονικά από το Μάιο, αλλά φυσικά δεν αναμένεται να ληφθεί απόφαση.

Ήδη οι προθεσμίες των προληπτικών μέτρων ασφαλείας - αναστολή αγωνιστικής δράσης - όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο των κόσμο πηγαίνουν ολοένα και προς τα πίσω χρονικά.

Σε αντίθεση με ό,τι γίνεται στο μπάσκετ (που τα πρωταθλήματα διακόπτονται οριστικά το ένα μετά το άλλο), οι ευρωπαϊκές λίγκες του ποδοσφαίρου έχουν σχηματίσει κοινό μέτωπο, με ορίζοντα τη συνέχιση των πρωταθλημάτων και την ολοκλήρωσή τους, όποτε αυτό κι αν καταστεί εφικτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια