Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εξακολουθούν να...ονειρεύονται Ευρώπη

Ξέρουν πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους αλλά οι "πράσινοι" θα κάνουν την προσπάθειά τους...

 Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για επιστροφή στην Ευρώπη μέσω της άρσης της ποινής. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των «πράσινων», ωστόσο στο στρατόπεδο της αθηναικής ομάδας θεωρούν πως έχουν ελπίδες.

Σε πρώτη φάση, ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην εξασφάλιση άδειας από την ΕΠΟ για τις εγχώριες διοργανώσεις. Η διαδικασία έχει πάει πίσω λόγω κορωνοϊού, αλλά στο «τριφύλλι» είναι έτοιμοι να καταθέσουν έναν πλήρη φάκελο, που θα εγκριθεί και θα ανοίξει το δρόμο και για την συμμετοχή του στην Ευρώπη.

Ασφαλώς το δεύτερο σκέλος αφορά στην UEFA και το αν θα πάρει πίσω την ποινή του Παναθηναϊκού. Στο κομμάτι αυτό, δεν αποκλείεται οι σοβαρές επιπτώσεις από την πανδημία για αρκετά κλαμπ ανά την Ευρώπη να ωθήσουν την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να δει με διαφορετικό μάτι το ενδεχόμενο άρσης της τιμωρίας.

Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού για να παίξει τη νέα σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης. Όμως οι "πράσινοι" θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια