Ποδόσφαιρο

UEFA: Ως τα τέλη Απριλίου η προθεσμία για αδειοδοτήσεις

Ένα επιπλέον μήνα έχουν οι ομάδες λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό

Παράταση ενός μήνα δόθηκε από την UEFA για τους φακέλους αδειοδότησης των ομάδων, που θα παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και από την ΕΠΟ, καθώς λόγω κορωνοϊού οι ΠΑΕ έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Απριλίου αντί το τέλος Μαρτίου όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Οι οφειλές που υπάρχουν λοιπόν, θα πρέπει να διευθετηθούν μέχρι τις 30 Απριλίου, όπως ενημέρωσε τις ομάδες ο υπεύθυνος του τμήματος αδειοδότησης Γιώργος Δημητρίου.

Ο τελευταίος αναφέρει στην επιστολή του:  «Κατόπιν ενεργειών και αλληλογραφίας της Διεύθυνσης Αδειοδότησης με την UEFA, ενημερωθήκαμε σήμερα για την χορήγηση παράτασης της ημερομηνίας διευθέτησης πάσης φύσεως οφειλών (31 Μαρτίου 2020) έως την 30η Απριλίου 2020 για την λήψη άδειας συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 2020-21 (UEFA License).

Θεωρούμε ότι η απόφαση της UEFA δίνει μια μεγάλη ανάσα αναφορικά με τις οφειλές έως 31.12.2019 και ενδεχόμενες ρυθμίσεις/διακανονισμούς με δόσεις στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η Διεύθυνση Αδειοδότησης παρακολουθεί τις εξελίξεις έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την παροχή βοήθειας στις ελληνικές ομάδες, στην προσπάθειά τους για την εξασφάλιση ευρωπαϊκής άδειας υπό τις παρούσες αντίξοες συνθήκες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια