default-image

Επική πρόκριση: Η Ατλέτικο πήρε το… εισιτήριο με νίκη 2-3 στο «Άνφιλντ»

Ποδόσφαιρο
Επική πρόκριση: Η Ατλέτικο πήρε το… εισιτήριο με νίκη 2-3 στο «Άνφιλντ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός συνέχειας η περυσινή κάτοχος του τροπαίου Λίβερπουλ

Στο… καναβάτσο έριξε την Λίβερπουλ η Ατλέτικο Μαδρίτης, επικρατώντας 2-3 στο «Άνφιλντ» στο ημίωρο της παράτασης.

Η κανονική διάρκεια έληξε 1-0 υπέρ της αγγλικής ομάδας, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτο αγώνα, όμως το έξτρα 30λεπτο εξελίχθηκε με απίστευτο τρόπο.

Ένας μοναδικός Γιαν Όμπλακ που έκανε σωρεία επεμβάσεων στα 90 λεπτά και νικήθηκε μόνο από τον Βαϊνάλντουμ (43’) στα 90’ λεπτά, κράτησε το σκορ στο 1-0 και οδήγησε το ματς στην παράταση.

Στο 2-0 του Φιρμίνο οι πάντες πίστεψαν πως η Λίβερπουλ είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Σιμεόνε. Ωστόσο ο Μάρκος Γιορέντε κατάφερε να ξετυλίξει το δώρο που έκανε ο Άντριαν στον Φέλιξ, με τον νεαρό στράικερ να πασάρει στον 25χρονο Ισπανό που σημάδεψε χαμηλά στη γωνία για το 2-1. Και πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος της παράτασης, ο Γιορέντε με ένα ακόμα υπέροχο γκολ μετά από πάσα του Μοράτα έκανε το 2-2 και τελείωσε οριστικά την πρόκριση. Ο Μοράτα στις καθυστερήσεις της παράτασης έκανε το 2-3 από πάσα του Γιορέντε.

Πέρα από τον Άντριαν, σε τραγική μέρα βρέθηκαν Σαλάχ και Μανέ, ενώ ο Κλοπ έκανε πολύ κακή διαχείριση, καθυστερώντας να πραγματοποιήσει τις αλλαγές, ενώ δεν δικαιολογείται η έξοδος του Τσάμπερλαιν. Ο Σιμεόνε πήγε το ματς στην παράταση και εκεί ήξερε πως θα έβρισκε μια ευκαιρία, απέναντι σε μια κακή Λίβερπουλ των τελευταίων εβδομάδων. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των "ρεντς" εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις μετά από 43 παιχνίδια.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Αντριάν, Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (106’ Φαμπίνιο), Τσάμπερλεϊν (81’ Μίλνερ), Βαϊνάλντουμ (106’ Οριγκί), Μανέ, Φιρμίνο (112’ Μιναμίνο), Σαλάχ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ (91’ Βρσάλικο),Φελίπε, Σάβιτς, Λόντι, Σαούλ, Τόμας, Κόκε, Κορέα (106’ Χιμένες), Ντιέγκο Κόστα (56’ Γιορέντε), Ζοάο Φέλιξ (103’ Μοράτα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News