Απογοητευμένος ο Ταουσιάνης: «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

Ποδόσφαιρο
Απογοητευμένος ο Ταουσιάνης: «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Εργοτέλη μετά την ισοπαλία με τη Δόξα Δράμας

Ο Γιάννης Ταουσιάνης ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά την ισοπαλία του Εργοτέλη με τη Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δε μπορούσε να… χωνέψει τον τρόπο, που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, στερώντας την ευκαιρία από την ομάδα του να βρεθεί στην 6η θέση.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιούμε την έκφραση ''δεν γίνεται αυτό'' και θα την ξαναπούμε ακόμη μια φορά σήμερα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν για εμάς ένας τελικός. Ήταν ένα ματς πολύ ανοιχτό, που παρά τις δυσκολίες που είχαμε εμείς σαν ομάδα λόγω απουσιών καταβάλαμε μια προσπάθεια και καταφέραμε μέσα απ’ αυτήν να πετύχουμε σκορ νίκης. Αυτή η νίκη θα μας έδινε μεγάλο πλεονέκτημα ώστε να μπούμε στην εξάδα και εκεί που θα έπρεπε να υπάρξουν τα ψυχολογικά και σωματικά αποθέματα εμείς καταφέραμε να χάσουμε ένα πάρα πολύ σπουδαίο τρίποντο μέσα απ’ τα χέρια μας.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Την μοίρα σου την καθορίζεις εσύ, πήραμε ότι μας άξιζε. Ακόμη και σήμερα δεν μπορούσαμε να καθορίσουμε την μοίρα μας παρότι την κρατούσαμε στα χέρια μας. Μαθηματικά βρισκόμαστε έναν βαθμό κάτω απ’ τον Απόλλωνα οπότε σε δύο αγωνιστικές για να πετύχουμε τον στόχο των play off θα πρέπει να είμαστε από πάνω, γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας δεν υπερέχουμε δυστυχώς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News