Παρουσία του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ το φιλικό των μικρών του ΟΦΗ με την Ακαδημία Gerards- Papadakis

Ποδόσφαιρο
Παρουσία του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ το φιλικό των μικρών του ΟΦΗ με την Ακαδημία Gerards- Papadakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παγκρήτιο Στάδιο βρέθηκαν χθες οι Γιώργος Σίμος, Βαγγέλης Λάππας , Γιάννης Κεσόγλου και Τάσος Πρίτσας…

Σύνηθες είναι το γεγονός το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΟΦΗ να παρακολουθεί από κοντά τις υποδομές της ομάδας, κάτι που δίνει επιπλέον ώθηση στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές ! Έτσι και το περασμένο Σάββατο το πρωί παρουσία του Γιώργου Σίμο και των Βαγγέλη Λάππα, Γιάννη Κεσόγλου και Τάσου Πρίτσα, πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο μεταξύ παιδιών ηλικίας 12 μέχρι 14ων ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ακαδημίας Gerards- Papadakis:

«Σήμερα Σάββατο 7/3/2020 πραγματοποιήθηκε παιχνίδι της ακαδημίας μας Gerards - Papadakis Soccer Academy με την ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. OFI Crete F.C.

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε παιχνίδι μεταξύ της ακαδημίας που ίδρυσε πριν από τριάμισι χρόνια ο Ευγένιος Γκέραρντ και φέρει το όνομα του με την ακαδημία ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, της ομάδας που αγάπησε, τον αγάπησε και συνέδεσε το όνομα του με την χρυσή ιστορία και τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην έδρα μας το Παγκρήτιο Στάδιο μεταξύ των τμημάτων 2006 - 2007 της ακαδημίας μας και 2007 - 2008 (το μικρότερο ηλικιακό τμήμα μέχρι στιγμής) της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το παρακολούθησε σχεδόν όλο το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας της ΠΑΕ με τους κυρίους Γιώργο Σίμο, Βαγγέλη Λάππα, Γιάννη Κεσόγλου και Τάσο Πρίτσα να είναι κοντά στα παιδιά συμβάλλοντας γενικότερα στην όλη διαδικασία ανάπτυξης».

Στην φωτογραφία διακρίνουμε τα παιδιά των δύο ακαδημιών με τους κυρίους Γιώργο Σίμο, Μανώλη Παπαδάκη, Βαγγέλη Λάππα, Λυκούργο Παπαδάκη και Μανώλη Συκιωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News