Σίμος στους παίκτες: «Μας άξιζε η επιτυχία, συνεχίζουμε χωρίς χαλάρωση»

Ποδόσφαιρο
Σίμος στους παίκτες: «Μας άξιζε η επιτυχία, συνεχίζουμε χωρίς χαλάρωση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ομιλία του 41χρονου τεχνικού πριν τη σημερινή προπόνηση

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και ο Γιώργος Σίμος έστειλε το «μήνυμα» ενόψει της συνέχειας.

Ο 41χρονος τεχνικός μίλησε στους παίκτες και αφού μοίρασε συγχαρητήρια, τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή χαλάρωση.

Επισήμανε χαρακτηριστικά, ότι στα πλέι-οφ θα διαμορφωθεί ο ατομικός και ομαδικός χαρακτήρας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του: «Θέλω να σας δώσω πολλά συγχαρητήρια. Δουλέψαμε πολύ σκληρά τους προηγούμενους μήνες και μας άξιζε αυτό που πετύχαμε. Τώρα όμως χρειάζεται να αφήσουμε πίσω όσα πετύχαμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Μην ξεχνάτε ότι η επιτυχία κάποιες φορές φέρνει χαλάρωση και μπορεί να ξεγελάει. Έχουμε μπροστά μας δέκα παιχνίδια στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να διαμορφώσουμε τον χαρακτήρα μας. Τόσο ατομικά όσο και ως ομάδα. Η διαμόρφωση του χαρακτήρα μας είναι πολύ σημαντικός στόχος στα ματς των play off».

Σε ότι αφορά το σημερινό πρόγραμμα, στο… απουσιολόγιο ήταν ο Δημήτρης Μάνος, λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Ο επιθετικός της κρητικής ομάδας παρουσιάστηκε σε στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης, όπου υπηρετεί την θητεία του.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τακτική, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News