Γουέμπλεϊ: 49 χρόνια μετά, Βλάχος και Δριμισκιανάκης και πάλι μαζί...

Ποδόσφαιρο
Γουέμπλεϊ: 49 χρόνια μετά, Βλάχος και Δριμισκιανάκης και πάλι μαζί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα ωραία της ζωής και του ποδοσφαίρου, λίγο έξω από το στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV...

Από τα ωραία της ζωής και του ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Βλάχος ήταν χθες καλεσμένος στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV με κύριο θέμα συζήτησης τον ΟΦΗ.

Ωστόσο λίγο πριν μπει στο στούντιο είχε μια αναπάντεχη συνάντηση. Μια συνάντηση που τον συγκίνησε ιδιαίτερα. Βλέπετε είδε μπροστά του ένα πρόσωπο γνώριμο (ακόμα και αν πέρασε μισός αιώνας)! Ενα πρόσωπο από την πορεία με τον Παναθηναϊκό μέχρι το Λονδίνο και το "Γουέμπλει", για τους "πράσινους" που το 1971 έφτασαν στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (Ο Γιώργος Βλάχος, στη βασική ενδεκάδα του τελικού, τρίτος από αριστερά στους όρθιους και δίπλα στον τερματοφύλακα Τάκη Οικονομόπουλο).

Ο Κρητικός Γιώργος Δριμισκιανάκης ήταν τότε ο φυσιοθεραπευτής του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Βλάχος, στα 23 του χρόνια, στη βασική ενδεκάδα που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να αναμετρηθεί με την παρέα του Γιόχαν Κρόιφ. Η συνάντηση έγινε...τυχαία και έφερε συγκίνηση ενώ αμφότεροι αγκαλιάστηκαν και τα είπαν για αρκετή ώρα όπου και θυμήθηκαν τα παλιά: "Δεν είχαμε τραυματισμούς τότε, μπράβο σου ρε Κρητικέ", του είπε ο Γιώργος Βλάχος ενώ ο κ. Δριμισκιανάκης που έχει την ιδιότητα του φυσίατρου σήμερα του απάντησε: "Και σεις όμως δεν καταλαβαίνατε τίποτα!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News