Super League: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός... για την κορυφή σε "καυτή" Τούμπα

Ποδόσφαιρο
Super League: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός... για την κορυφή σε "καυτή" Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέντρα στις 19.30 στην Τούμπα...

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με φοντο την κορυφή στην κανονική περιοδο απόψε (19.30) στην Τούμπα...

Στον ΠΑΟΚ «φουλ επίθεση» περιμένει ο Φερειρα από τους ποδοσφαιριστές του, ώστε οι Θεσσαλονικείς να καταφέρουν να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Πέρα από τον Ζαμπά και τον Κρέσπο, οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα και έτσι ο κ. Φερέιρα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μίσιτς και Μαουρίσιο, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Μπίσεσβαρ και ο Λημνιός. Ως «δεκάρι» θα αγωνιστεί ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Εσίτι, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Λάμπρου και Άκπομ.

* Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα από την Άρσεναλ μέσα στο Καραϊσκάκη στο Europa League, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς από την επόμενη κιόλας μέρα υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να παλέψουν να πάρουν το «τρίποντο» μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν αυτή τη στιγμή από τους «ασπρόμαυρους», με το οποίο θα έχουν το πάνω χέρι ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ.Στο αγωνιστικό σκέλος, ο κ. Μαρτίνς δεν δείχνει να κάνει κάποια αλλαγή στο αρχικό σχήμα και θα παρατάξει με τους ίδιους παίκτες την ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα.

Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Βαλμπουενά και ο Μασούρας. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Καφού, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Χασάν, Καραργύρης, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς και Τοροσίδης. Εκτός έμειναν οι Μορ, Λοβέρα και Χριστοδουλόπουλος, όπως και οι τραυματίες Μπρούνο και Σουντανί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News