Επιστροφή στις νίκες για την Κ15 ΟΦΗ, 2-0 τον Απόλλωνα

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή στις νίκες για την Κ15 ΟΦΗ, 2-0 τον Απόλλωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γκολ των Φανουράκη και Κακουλάκη ήρθε το τρίποντο σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο του ΠΟΑ

Γούρικο αποδείχτηκε το γήπεδο του ΠΟΑ για την Κ15 του ΟΦΗ, καθώς επέστρεψε στις νίκες σήμερα επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Ατσαλένιου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. 

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Κωσταδήμα να βγαίνει από δεξιά και να σουτάρει ψηλά άουτ.

Στο 35’ η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Φαϊτάκη να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 45’ ο Ζαχαριουδάκης αστόχησε σε τετ α τετ με τον Ζακόπουλο. Τρία λεπτά αργότερα ο Φανουράκης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα μας, ενώ στο 50’ ο Ζαχαριουδάκης σούταρε από δεξιά, με τη μπάλα να περνά παράλληλα της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 80’ ο ΟΦΗ «άγγιξε» το 2-0 με τον Κακουλάκη να σημαδεύει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, όμως ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος νίκησε τον Ζακόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Κ15 ΟΦΗ: Χαλκιαδάκης, Κλάδος, Σημαντηράκης, Κώτης, Hoxha, Καρανδινός, Φανουράκης (60' Σαλούστρος), Τζεβαμπινας (53' Κακουλάκης), Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης, Mara (65' Μακράκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News