Ακαδημία Χερσονήσου: Πάει Αθήνα και παίζει με Super League!

Ποδόσφαιρο
Ακαδημία Χερσονήσου: Πάει Αθήνα και παίζει με Super League!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τρομερή εμπειρία περιμένει το σαββατοκύριακο τα παιδιά της Χερσονήσου

Η Ακαδημία της Χερσονήσου διανύει μια πολύ παραγωγική περίοδο και τα παιδιά της αποκτούν συνεχώς νέες υψηλές εμπειρίες και παραστάσεις. Μετά το σπουδαίο τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν τα στελέχη της Ακαδημίας της Χερσονήσου τα Χριστούγεννα, τώρα έρχεται η ώρα για ένα ταξίδι στην Αθήνα με άρωμα… Super League!

Tα παιδιά και οι προπονητές της Ακαδημίας Χερσονήσου ταξιδεύουν στην Αθήνα και θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν και να αγωνιστούν με μεγάλες ΠΑΕ της Ελλάδας!

Συγκεκριμένα θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Πανιώνιος στα αθλητικά τους κέντρα αλλά θα αγωνιστούν και με μία ομάδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο αθλητικό κέντρο της Βάρης. Να τονίσουμε ότι το προηγούμενο Σάββατο, η Χερσόνησος είχε φιλοξενήσει σε φιλικά τις ομάδες Κ13 και Κ14 της ΠΑΕ ΟΦΗ, άρα μέσα σε λίγες ημέρες θα έχει παίξει σχεδόν με τη… μισή Super League!

Η αποστολή της Χερσονήσου θα διαμείνει στην Γλυφάδα ενώ πέρα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News