Ποδόσφαιρο

Φιλανθρωπικό παιχνίδι: Στο Lido Soccer για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Από την αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες των Τουριστικών Λεωφορείων και των TAΞI θα βγουν μόνο νικητές...

Ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι που αξίζει τη στήριξη των φίλων του ποδοσφαίρου θα γίνει την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στο Lido Soccer .

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα στις ομάδες των Τουριστικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ και μέσα απο τη φιλική αναμέτρηση πρέπει να βγουν όλοι νικητές: Αυτό γιατί θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Οι ομάδες μας με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, έχουν διοργανώσει από κοινού, συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα προσφέρουν οι παίκτες και οι φίλοι των ομάδων μας  την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020  και ώρα 22:00 στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer κατά τη διάρκεια του μεταξύ μας  αγώνα.

Τα συγκεντρωμένα είδη θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, με τις ταπεινές αλλά δραστήριες δυνάμεις μας, στην υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου μας, αποδεικνύοντας ότι και μέσω του αθλητισμού μπορούμε να προβάλουμε ένα κοινωνικά αλληλέγγυο πρόσωπο σε όσους δοκιμάζονται στις μέρες μας, προσφέροντας πραγματική βοήθεια.

Με εκτίμηση, Ποδοσφαιρικές Ομάδες Τουριστικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια