Κύπελλο Ελλάδας: Η Λαμία έβαλε φρένο στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: Η Λαμία έβαλε φρένο στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισοπαλία 0-0 σε ένα παιχνίδι όπου ο Μάρτινς έδωσε ευκαιρίες σε πολλά νέα πρόσωπα

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να συνδυάσει το rotation με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, φέρνοντας ισοπαλία 0-0 απέναντι στην έδρα της σκληροτράχηλης Λαμίας, στην πρώτη αναμέτρηση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η άριστα στημένη στο γήπεδο Λαμία και η εξαιρετική εμφάνιση του γκολκίπερ Θεοδωρόπουλου έβαλε… φρένο στους ερυθρόλευκους.

Ντεμπούτο για τον Καφού, που έδειξε πολύ απλός τις κινήσεις του, αποφεύγοντας περιττές ενέργειες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Εμρέ Μορ που πέρασε στο ματς στο 55’ δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του, εγκλωβισμένος από την κλειστή άμυνα των γηπεδούχων.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (88' Βλαχομήτρος), Σάλιακας, Βιγιάλμπα, Τιρόνε (73' Νιάσε), Σασί (69' Μπιανκόνι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Γκασπάρ, Tοροσίδης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Καφού, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (55' Μορ), Λοβέρα (84' λ. τρ. Μασούρας), Φορτούνης, Χασάν (82' Σουντανί).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News