«Σκασμένος» ο Σίμος: «Ας χάναμε και να μη τραυματιζόταν ο Φερέιρα»

Ποδόσφαιρο
«Σκασμένος» ο Σίμος: «Ας χάναμε και να μη τραυματιζόταν ο Φερέιρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για τον άτυχο Βραζιλιάνο

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φελίπε Φερέιρα επισκίασε τα πάντα για τον ΟΦΗ, με τον Γιώργο Σίμο να είναι πολύ στεναχωρημένος μετά το ματς με τη Λάρισα.

Μάλιστα, ο 41χρονος προπονητής επισήμανε ότι θα προτιμούσε να χάσει το παιχνίδι και να μην τραυματιστεί ο Βραζιλιάνος.

Επίσης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στάθηκε στο γεγονός ότι έλλειψε μόνο το γκολ και δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Η ιστορία μας είναι η βάση μας, έφυγε από κοντά μας ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, πάνω από όλα μεγάλος άνθρωπος και θα ήθελα να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Σε ότι αφορά το παιχνίδια, υπήρχαν στο γήπεδο δύο ομάδες. Μια που ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι και μια να το κλέψει. Ήμασταν κυρίαρχοι για 96 λεπτά, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, δεν δεχτήκαμε καμία φάση στην εστία μας και το μόνο που δεν κάναμε είναι να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Για άλλη μια φορά πρέπει να εκφράσω την περηφάνια μου για τους παίκτες μας, τα έκαναν όλα απλά δεν έβαλαν την μπάλα στα δίχτυα. Κρατάμε την θετική εικόνα και να προχωρήσουμε».

Για τον τραυματισμό του Φερέιρα (πριν επιβεβαιωθεί η ρήξη χιαστού από τις εξετάσεις): «Θα προτιμούσα να χάσουμε και να μην τραυματιζόταν ο Φερέιρα. Είμαι περισσότερο στενοχωρημένος για το παιδί παρά για το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς, για τα τέσσερις συνεχόμενα εντός έδρας ματς χωρίς νίκη: «Με τον Βόλο ο αντίπαλος πάτησε δύο μισές φορές την περιοχή μας και είχαμε 16 τελικές και ήταν μια περίπου ίδια εικόνα, σήμερα ήμασταν ακόμα καλύτεροι. Με τον Ολυμπιακό κάναμε τα πάντα, με βάση τις δυνατότητες μας και κρίθηκε από μια στιγμή. Τα αποτελέσματα αυτό λένε, ότι δεν παίρνουμε βαθμούς στην έδρα μας όμως η απόδοση είναι καλή, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες. Με τον Βόλο δεν αξίζαμε να χάσουμε και για σήμερα δεν το συζητάω. Δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα σήμερα, θα την βάλουμε στο επόμενο».

Για τον Ζοάο Βίτορ τόνισε: «Ο Ζοάο Βίτορ θα παίξει με τον ΠΑΟΚ, σήμερα δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια αλλαγή στις θέσεις Νέιρα, Μεγιάδο γιατί ήταν πολύ καλοί. Είναι μια προσωπικότητα, ήδη έχει πάρει τον χώρο του στην ομάδα και θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για την μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε χθες: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί έγινε μεγάλη προσπάθεια μεταγραφικά γιατί χθες το βράδυ θα ερχόταν ένας παίκτης που πραγματικά θα μας ανέβαζε επίπεδο. Όμως ξαναλέω είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, από τις 12 Ιουλίου που τους συνάντησα για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα και αν συνεχίσουν έτσι θα πάρουν αυτό που αξίζουν. Yπάρχουν πάνω από 18 ποδοσφαιριστές που έχουν πάνω από 15 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μένει ως έχει και όταν συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς θα πάρουν αυτό που αξίζουν».

Για τον Σεμέντο και την απόδοση του: «Ο Σεμέντο θέλει περισσότερα πράγματα για τον εαυτό του και είναι ο πρώτος που θέλει να το κάνει. Το έχουμε συζητήσει και είναι ο πρώτος που θέλει να βοηθήσει την ομάδα».

Τέλος, για την προσπάθεια εισόδου στα πλέι-οφ τόνισε: «Έμειναν τέσσερα... βήματα, είμαστε κοντά αλλά είναι τέσσερα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και μετά από τέσσερα βήματα θα ξέρουμε που έχουμε φτάσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News