ΟΦΗ: Θέλει επιστροφή στις νίκες σήμερα κόντρα στη Λάρισα

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Θέλει επιστροφή στις νίκες σήμερα κόντρα στη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέντρα στις 17.15 στο γήπεδο "Θ.Βαρδινογιάννης"...

Την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες μετά από 1,5 μήνα (!) θα επιδιώξει σήμερα ο ΟΦΗ, φιλοξενώντας στις 17:15 την ΑΕΛ στο “Γεντί Κουλέ” σε ένα παιχνίδι κομβικό για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και της εισόδου στα πλέι οφ. Ο ΟΦΗ είναι αυτή τη στιγμή στην 6η θέση και σίγουρα, ισοβαθμώντας με την Ξάνθη, θα μπορούσε τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα, αν δεν έχανε το τρίποντο στις καθυστερήσεις την περασμένη αγωνιστική.

Μπορεί όμως σήμερα με το τρίποντο να δείξει ότι κρατά τις τύχες του στα χέρια του. Να υπενθυμίσουμε ότι τελευταία φορά που είχε κερδίσει ο ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” ήταν στις 14 Δεκεμβρίου με τον Άρη και τώρα θέλει να πανηγυρίσει ξανά μια επιτυχία απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Να μην ξεχνάμε ότι στον α’ γύρο ο ΟΦΗ είχε προηγηθεί 0-2 στο AEL FC Arena, αλλά τελικά είχε ηττηθεί με 3-2.

Μέσα Μαρινάκης-Ζοάο

Τα νέα από την τελευταία προπόνηση ήταν θετικά, καθώς ο Νίκος Μαρινάκης τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή και ο Βραζιλιάνος Ζοάο Βίκτορ, που αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα της χειμερινής περιόδου και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Εκτός πλάνων είναι ο Σακόρ, που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Γιαννούλης, που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή λόγω καρτών, αλλά και ο Βαφέας.

Στην αποστολή για το σημερινό ματς συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκης, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Ζοάο Βίκτορ, Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος, Ναμπί, Φερέιρα, Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Βαζ, Φιγκεϊρέντο και Μάνος.

Σε δηλώσεις του ενόψει ΑΕΛ, o Ρικάρντο Βαζ τόνισε στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ: «Γνωρίζουμε την ΑΕΛ, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό, ώστε να παρουσιαστούμε καλοί το Σάββατο (σ.σ. σήμερα). Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σ' αυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που έχω χρόνο συμμετοχής. Χαίρομαι που παίζω και βοηθώ την ομάδα. Θέλω να συνεχίσω έτσι, να αγωνίζομαι περισσότερο και να βοηθώ περισσότερο την ομάδα».

Πρόστιμο 14.000 ευρώ!

Με πρόστιμο ύψους 14.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League για το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ανάλογο ποσό καλούνται να πληρώσουν και οι “ερυθρόλευκοι”. Επίσης, πολύ βαριά είναι η τιμωρία για τον Πανιώνιο, για τα επεισόδια με τον Ατρόμητο, με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 56.500 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News