ΕΠΣΗ: Ενός λεπτού σιγή για Παπαδόπουλο – Αναβολές στο Παιδικό

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Ενός λεπτού σιγή για Παπαδόπουλο – Αναβολές στο Παιδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θλίψη έχει απλωθεί στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου για μια τεράστια απώλεια

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν μια τεράστια μορφή για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ για την απώλειά του, ενώ δεκάδες είναι οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τα σωματεία του Ηρακλείου και αθλητικούς φορείς.

Η θλίψη έχει απλωθεί παντού και σε όλα τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του. Όπως αναμενόταν, αναβλήθηκε το παιχνίδι της Α2 Κατηγορίας Λίντο-Γούβες, όπως υπάρχουν και αναβολές στο Παιδικό Πρωτάθλημα. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

«To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με αισθήματα πένθους και οδύνης πληροφορήθηκε τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, παλιού προπονητή ποδοσφαίρου, προέδρου και ιδιοκτήτη του Lido Soccer, Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποτέλεσε υπόδειγμα ποδοσφαιριστή, προπονητή και παράγοντα και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε χιλιάδες παιδιά να γαλουχηθούν στο ποδόσφαιρο.

Οι εγκαταστάσεις του Lido Soccer που με τόσο μεράκι δημιούργησε αποτελούν κυψέλη των νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων και το όραμα του Δημήτρη Παπαδόπουλο ήταν κοινό με το όραμα της ΕΠΣΗ για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, την ανάδειξη νέων παιδιών, την στήριξη στις υποδομές.

Ως ελάχιστος φόρος τιμής από την ΕΠΣΗ θα τηρηθεί στην μνήμη του ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του σε όλα τα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων του σαββατοκύριακου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα οικεία του πρόσωπα ενώ σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Η ΕΠΣΗ αποχαιρετά μια τεράστια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου μας και η παρακαταθήκη που αφήνει σε εμάς και στα παιδιά μας είναι ανεκτίμητη…

Καλό ταξίδι Δημήτρη Παπαδόπουλε….»

Αναβολές στο Παιδικό Πρωτάθλημα

Η Επιτροπή Παιδικού Πρωταθλήματος, μετά από επικοινωνία των στελεχών του Lido Soccer με τον υπεύθυνο κ. Βαγγέλη Παπαγγελή, μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του Lido Soccer κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου, ανακοινώνει τα εξής για το πρόγραμμα των αγώνων του Παιδικού ΕΠΣΗ-Περιφέρειας Κρήτης για το σαββατοκύριακο 1-2 Φεβρουαρίου:

1) Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer, το οποίο εκείνη την ημέρα θα παραμείνει κλειστό.

2) Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των τμημάτων του Lido Soccer που ήταν προγραμματισμένοι σε όλες τις ηλικίες για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ώστε οι προπονητές, οι αθλητές και οι γονείς της Ακαδημίας του Lido Soccer να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά.

3) Οι αγώνες την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, τόσο στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer, όσο και για όλες τις ομάδες της Ακαδημίας του Lido Soccer σε όλα τα γήπεδα, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News