Ποδόσφαιρο

Αύριο στις 12:00 η κηδεία του Δημήτρη Παπαδόπουλου

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν είναι πλέον κοντά μας και τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του…

«Σήμερα, Παρασκευή (31/1), αποχαιρετάμε τον άνθρωπο που συνέδεσε όσο κανένας άλλος το όνομα του με τον οργανισμό του Λίντο και ένα από τα πιο ιστορικά πρόσωπα στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Σύσσωμη η οικογένεια μας αποχαιρετάει τον, πάντοτε χαμογελαστό και καλόκαρδο, Δημήτρη Παπαδόπουλο, η κληρονομιά του οποίου στο ποδόσφαιρο της χώρας μας είναι τεράστια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά.

Το Λίντο Σόκκερ το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ».

Σε ανακοίνωσή τους οι προπονητές και οι εργαζόμενοι του Λίντο Σόκερ αναφέρουν τα εξής:

Η είδηση της απώλειας του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ήταν σοκαριστική για όλους εμάς, τους εργαζομένους και τους προπονητές του Αθλητικού Κέντρου και της ακαδημίας του Λίντο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το γεγονός, πως «χάσαμε» τον «άνθρωπο» μας, τον «προπονητή» μας, το «είδωλο» μας, τον «εργοδότη» μας, τον «πατέρα» μας, τον «φίλο» μας και άλλα τόσα που «σήμαινε» για εμάς.

Ήταν σπουδαίος ως ποδοσφαιριστής, σπουδαίος ως διαπαιδαγωγός αλλά πάνω απ’ όλα ήταν σπουδαίος άνθρωπος και θα τον θυμόμαστε δυνατό, χαμογελαστό και καλόκαρδο όπως ήταν πάντα!

ΚΥΡΙΕ Δημήτρη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια