Στην Αταλάντα ο Τσαμπουράκης, τον συγχαίρει το Λίντο

Ποδόσφαιρο
Στην Αταλάντα ο Τσαμπουράκης, τον συγχαίρει το Λίντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεταγραφή του 17χρονου επιθετικού ήταν δεδομένη από το καλοκαίρι και τώρα πάει Ιταλία

Κάτοικος Μπέργκαμο είναι και επίσημα ο Ηρακλειώτης πρώην επιθετικός του ΟΦΗ (Κ17 και ΟΦΗ ’94), του Λίντο και της Μικτής ΕΠΣΗ Μιχάλης Τσαμπουράκης, καθώς εντάσσεται στην ομάδα Κ17 της Αταλάντα.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής είχε πάει το περασμένο καλοκαίρι στην Ιταλία και οι άνθρωποι της Αταλάντα του είχαν δώσει το ΟΚ. Έτσι μετά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την μετακίνησή του στην Ιταλία, ο Μιχάλης Τσαμπουράκης είναι πλέον και επίσημα μέλος της οικογένειας της Αταλάντα, ενώ τον συνεχάρη με ανακοίνωσή του και το Λίντο, αναφέροντας τα εξής:

«Η διοίκηση και οι προπονητές της ακαδημίας του Λίντο, συγχαίρουν τον Μιχάλη Τσαμπουράκη για την μετακίνηση του στα τμήματα υποδομής της Αταλάντα και του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Μιχάλης Τσαμπουράκης, αγωνίστηκε με επιτυχία στις ακαδημίες μας, ενώ είχε μετακινηθεί στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ, απ’ όπου και αποχώρησε για να μετακινηθεί στην Ιταλική ομάδα.

Είμαστε περήφανοι που ακόμα ένα παιδί, που έχει περάσει από την ακαδημία μας, θα μας “διαφημίζει” με την παρουσία του εντός και εκτός γηπέδων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News