Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει καταγγελία στον Άρειο Πάγο

Ποδόσφαιρο
Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει καταγγελία στον Άρειο Πάγο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημη ανακοίνωση από τους Θεσσαλονικείς για συνάντηση με φόντο την ΕΕΑ

Στον Άρειο Πάγο φτάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με καταγγελία για το μέλος της ΕΕΑ, κ. Φαραντούρη.

Σε αυτήν εμπλέκονται ο δικηγόρος κ. Τζουγανάτος, η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, ο νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, κ.Χατζησαββάογλου, αλλά και ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη, κ. Μπραουδάκης.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος κ. Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη και οι δυο τους είχαν συναντηθεί πρωτύτερα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην καταγγελία της: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει νέα στοιχεία στην υπόθεση της ΕΕΑ. Πιο αναλυτικά: Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα. Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News