Βαγγέλης Μωραίτης: Στον Γιούχτα βρήκα μια ομάδα που είναι όλα ιδανικά

Ποδόσφαιρο
Βαγγέλης Μωραίτης: Στον Γιούχτα βρήκα μια ομάδα που είναι όλα ιδανικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος επιθετικός μιλάει για τη νέα αρχή που έκανε και τους στόχους της ομάδας των Αρχανών στα πλέι οφ...

Στις Αρχάνες έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν αυτή την εποχή...

Ο Γιούχτας έκανε μια ιστορική πορεία στη Γ΄Εθνική και ουσιαστικά έφτασε στο δικό του ζενίθ. Η ομάδα του Μηνά Πίτσου τερμάτισε δεύτερη στην κανονική διάρκεια και βλέπει χωρίς άγχος τα πλέι οφ όπου μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την πρωτιά!

Στο neakriti.gr μίλησε ένας από τους νεότερους παίκτες της ομάδας των Αρχανών, ο Βαγγέλης Μωραίτης. Παιδί του Ηροδότου και της Αλικαρνασσού ο Μωραίτης αλλά έχει περάσει από πολλές ομάδες και σίγουρα τα όσα μας είπε για αυτά που συνάντησε στον Γιούχτα είναι ιδιαίτερα σημαντικά:

"Πραματικά αυτά που βρήκα στον Γιούχτα με έχουν εντυπωσιάσει. Βρήκα μια ομάδα που σου παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να παίξεις ποδόσφαιρο. Μια διοίκηση που σου δίνει σιγουριά και βέβαια πολύ καλό προπονητή και πολύ καλούς συμπαίκτες. Εγώ σαν ποδοσφαιριστής βρήκα το λιμάνι μου και θα σας πω και κάτι ακόμα: Με αυτά που έχω δει στο διάστημα που βρίσκομαι στον Γιούχτα κρίνω πως είναι όχι απλά μια από τις καλύτερες ομάδες του κρητικού ομίλου αλλά μία από τις καλύτερες ομάδες σε ολόκληρη τη Γ΄Εθνική. Αυτό για όλους τους παραπάνω λόγους που προανέφερα".

Τέλος, για το αγωνιστικό κομμάτι και τα πλέι οφ ο Μωραίτης πρόσθεσε: "Τίποτα δεν είναι απίθανο. Όλα μπορούν να γίνουν στα πλέι οφ. Ο Γιούχτας έχει γράψει ιστορία και θα πάει εκεί για το καλύτερο"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News