Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Πάει στα δικαστήρια κατά των μελών της Ε.Ε.Α.

Πρώτη οργανωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...

Στις επάλξεις βρίσκονται όλοι στον ΠΑΟΚ μετά την εισήγηση της ΕΕΑ και οι εξελίξεις αναμένονται σε δύο επίπεδα.

 Από την μια η νομική οδός και από την άλλη οι αντιδράσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους αύριο (30/01) το απόγευμα (στις 18:00) με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουν προαναγγείλει οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Καμάρα στο κέντρο της συμπρωτεύουσας. Μια συγκέντρωση που αναμένεται να είναι μεγάλη, αν κρίνει κανείς τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει από την δημοσιοποίηση της εισήγησης.

 Στην πραγματικότητα η συγκέντρωση αυτή θα είναι η δεύτερη εκδήλωση διαμαρτυρίας μετά από όσα ακούστηκαν στη διάρκεια του αγώνα με το Βόλο στην Τούμπα και την μηχανοκίνητη πορεία που ακολούθησε στη συνέχεια μέχρι τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Η διαφορά είναι ότι η αυριανή συγκέντρωση θα είναι η πρώτη οργανωμένη μορφή αντίδρασης από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ…

 Μια ακόμη εξέλιξη έχει να κάνει με την πρόσκληση που έστειλε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ στους βουλευτές των κομμάτων του Νομού Θεσσαλονίκης. Μια πρόσκληση για συνάντηση και ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν. Σε αυτήν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα εκθέσουν τις θέσεις του ΠΑΟΚ και θα ζητήσουν μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους εκλεγμένους βουλευτές της Θεσσαλονίκης και κυρίως της συμπολίτευσης. Σημειολογικά έχει σημασία ότι η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, τρεις μέρες μετά την ψήφιση της σημερινής ψηφοφορίας.

 Σε νομικό επίπεδο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν σαφές -και με την ανακοίνωση τους- ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν να κυνηγούν την υπόθεση μέχρι και το ανώτατο επίπεδο το CAS.

 Αυτή η θέση επιβεβαιώθηκε και από το Γιώργο Σαββίδη με την παρακάτω ανάρτηση: Ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά των μελών της επιτροπής. Των Τζουλάκη, Φαραντούρη και Αρκούδη που ψήφισαν για τον αποκλεισμό του και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα, για να αποδείξουν εκεί τους ισχυρισμούς για πολυϊδιοκτησία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια