Λάρισα-Παναιτωλικός 2-2: Το γύρισε με δύο πέναλτι

Ποδόσφαιρο
Λάρισα-Παναιτωλικός 2-2: Το γύρισε με δύο πέναλτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε 0-2...

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα τέρματα του Ντάουντα, όμως ο Ουάρντα με δύο εύστοχα πέναλτι έδωσε το βαθμό στην ομάδα της Λάρισας διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 89’ ο Παναιτωλικός έμεινε και με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τσιγγάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ένας αποχώρησε από την ΑΕΛ κακήν-κακώς πριν από 10 μέρες και φρόντισε να αποδείξει στην πρώην ομάδα του, πόσο μεγάλο λάθος έκανε για την απόφασή της, σκοράροντας δύο γκολ.

Ο άλλος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό από τον Παναιτωλικό, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πετύχει τα δύο γκολ με τα οποία η ΑΕΛ πήρε τελικά έναν ανέλπιστο βαθμό.

Ο λόγος για τους Αμπιόλα Ντάουντα και Αμρ Ουάρντα αντίστοιχα που έγραψαν την ιστορία του ματς στο «AEL FC Arena», στο τελικό 2-2 ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Παναιτωλικό. Ο Νιγηριανός επιθετικός είχε δώσει… αέρα δύο τερμάτων (28’, 63’) στους Αγρινιώτες, με τον ίδιο να φτάνει στα τρία τέρματα σε μόλις δύο εμφανίσεις (καμία 90λεπτη) επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία των φιλοξενούμενων στο σημερινό ματς, ωστόσο από ένα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κέβιν (77’) και ένα ακόμα του Ντουάρτε (84’), ο Ουάρντα έκανε το «2 στα 2» χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Λάρισα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον – Καρανίκας, Μόρας, Μιχαήλ, Μούζεκ – Κάτσε (46? Βινίσιους), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς – Μπούστος, Ουάρντα, Παπάζογλου (63? Νούνιτς).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ – Τζανακάκης (79? Ντουάρτε), Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν – Σιέστεντ, Τσιγγάρας – Ντίας, Άλβαρεζ (87? Ντάλσιο), Ρόσα – Ντάουντα (80? Μπαΐροβιτς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News