ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δεδομένα της ημέρας του αγώνα...

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωσή της "ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν την σημερινή (22/1, 17:15) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ότι θα λειτουργήσουν τα εξής φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων.

Από τις 10:00 το πρωί ως τις 13:00 το μεσημέρι οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και την Κάρτα Φίλου από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της  Θύρας 9 «Ευγένιος Γκέραρντ».

Από τις 13:00 και μετά θα λειτουργήσουν δυο εκδοτήρια περιμετρικά του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» αποκλειστικά για την έκδοση εισιτηρίων (όχι για την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ).

Το πρώτο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών «Καντάνου» και «Έλλης Αλεξίου», εντός του parking της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 9 «Ευγένιος Γκέραρντ».

Το δεύτερο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών «Καντάνου» και «Σμυριλίου», λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 4, στη γωνία με τη Θύρα 3.

Προσοχή: Για την αποφυγή του συνωστισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου από τις 13:00 μετά το μεσημέρι, ΔΕΝ θα εκδίδονται εισιτήρια στο γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που στεγάζεται στο γήπεδο, δίπλα από την είσοδο της Θύρας 9. Το γραφείο αυτό θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ για όσους επιθυμούν την έκδοση της «Κάρτας Φίλου ΟΦΗ».

 Προτιμήστε την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου σας

Εκτός από τα φυσικά σημεία πώλησης η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σας συνιστά την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου σας, είτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.ofifc.com/tickets) είτε από την ιστοσελίδα της Ticketmaster (https://www.ticketmaster.gr/). 

EINAI ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη θέση σας στις εξέδρες του «Θ. Βαρδινογιάννης», λόγω της υψηλής ζήτησης που υπάρχει για τα εισιτήρια."

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ....

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News