Ποδόσφαιρο

Στο σεμινάριο του Δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ οι προπονητές της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά

Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν οι προπονητές των "κιτρινόμαυρων" του Ηρακλείου...

Στο 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ που έγινε στην Αθήνα 18-19 Ιανουαρίου βρέθηκε σύσσωμο το προπονητικό τιμ της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά . 

Ο υπεύθυνος προπονητών της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος με τους προπονητές Νίκο Καζάκο, Νίκο Βενέρη και Νίκο Μαστορίδη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που αποτελούνταν από εκπαιδευτικά θέματα τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.


Τα θέματα αναλύθηκαν από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ Ηλία Κυριακίδη, από τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό της Ακαδημίας της ΑΕΚ, αλλά και από στελέχη των συνεργαζομένων ακαδημιών που συμμετείχαν στην ανταλλαγή πληροφοριών με τη δική τους εμπειρία από τη συνεργασία τους με το Δίκτυο.


Παράλληλα, παρουσιάστηκε και ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Κώστας Τσάνας ο οποίος και παρουσίασε δύο από τα βασικά θέματα του σεμιναρίου. Πρόκειται για θέματα που είχαν να κάνουν με τις αναπτυξιακές ηλικίες καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία και αξιολόγηση ποδοσφαιριστών.


Οι προπονητές της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά, μαζί με τους προπονητές άλλων Ακαδημιών που συμμετέχουν στο Δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και προπονητικές μονάδες παιδιών από ομάδες της κεντρικής Ακαδημίας της ΑΕΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου είχε ο Υπεύθυνος Διοίκησης Δικτύου Κωνσταντίνος Παπαποστόλου.

*Στην κεντρική φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι: Νίκος Μαστορίδης, Νίκος Καζάκος (προπονητές της ΑΕ Κατσαμπά), ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Κώστας Τσάνας, Νίκος Βενέρης (προπονητής ΑΕ Κατσαμπά) και ο υπεύθυνος προπονητών της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια