Σίφουνας στα Περιβόλια ο Εργοτέλης, 2-4 τον Πλατανιά!

Ποδόσφαιρο
Σίφουνας στα Περιβόλια ο Εργοτέλης, 2-4 τον Πλατανιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκολ και θέαμα στο κρητικό ντέρμπι της Super League με μεγάλο νικητή τον  Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής στο σημερινό κρητικό ντέρμπι της Super League 2 που έγινε στα Περιβόλια, επικρατώντας με το εμφατικό 2-4 του Πλατανιά, βλέποντας πλέον ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Εργοτέλης ανέβηκε στην 3η θέση με 23β. πίσω από ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης ενώ ο Πλατανιάς παρέμεινε στην 7η θέση, ισοβαθμώντας με 17β. με τα Χανιά.

Από τα πρώτα λεπτά ο Εργοτέλης ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και αφού είχε ευκαιρίες στο 9’ με τον Ροβίθη και στο 15’ με τον Τσέλιο προηγήθηκε τελικά στο 21’ με πέναλτι. Το κέρδισε ο Τσέλιος στο 21' και ο Ροβίθης το μετέτρεψε σε γκολ νικώντας τον Μάντζαρη για το 0-1, πανηγυρίζοντας παράλληλα το 8ο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Το γκολ αυτό έδωσε περισσότερο αέρα στον Εργοτέλη και το 34’ ο Μπουτσάκης συνεργάστηκε με τον Ροβίθη, που του γύρισε ξανά την μπάλα και ο Μπουτσάκης με προβολή μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-2, που ήταν αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος που έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή , ο Πλατανιάς μείωσε στο 58’ όταν ο Σμυρλάκης έκλεψε την μπάλα και την έδωσε στον Λεϊρία και εκείνος δεν αστόχησε για το 1-2.

Γρήγορα όμως ο Εργοτέλης πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων και ουσιαστικά καθάρισε το ματς. Ο Αντώνης Μπουρσέλης που στο 61' πέρασε στο ματς ως αλλαγή, με δυνατό σουτ στο 65' νίκησε τον Μάντζαρη και έκανε το 1-3!

Στο 88’ ο Καλογεράκης έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Πουρτζιτίδη και το κερασάκι στη τούρτα για τον Εργοτέλη εβαλε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έφορντ με δυνατό σουτ. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στη τελευταία φάση ο Λουκίνας με κεφαλιά.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (62’ Παπαδόπουλος), Σμυρλάκης, Λεϊρία, Νιαυραδάκης (70’ Πουρζιτίδης), Κωστίκος (46’ Ουές), Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Προβυδάκης (69’ Κοιλιάρας), Μποτέ, Μπρους, Μπουτσάκης (78’ Πέϊος), Τσέλιος (61’ Μπουρσέλης), Μπαράτα, Έφορντ, Ροβίθης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News