Σίμος: «Η προσοχή μας στο πρωτάθλημα, με στόχο να αντιδράσουμε»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Η προσοχή μας στο πρωτάθλημα, με στόχο να αντιδράσουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στη συμμετοχή των νεαρών παικτών κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας, με δεύτερη ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Γιώργος Σίμος έστρεψε το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Ο 41χρονος τεχνικός επισήμανε ότι στα θετικά είναι η συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών από την ακαδημία στην Τούμπα, ενώ πρόσθεσε ότι ζητούμενο για την ομάδα του είναι να «βγάλει» αντίδραση.

Στην αρχική του τοποθέτηση επισήμανε: «Γνωρίζαμε από πριν το βαθμό δυσκολίας που είχε ο συγκεκριμένος αγώνας. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές μας, που δεν είχαν αρκετό μέχρι τώρα στη σεζόν, όπως και σε παιδιά από την ακαδημία μας. Ο ΠΑΟΚ δίκαια περνάει στην επόμενη φάση και συγχαρητήρια. Έχουμε κάποια πράγματα θετικά να πάρουμε, κυρίως από τη συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών. Εμείς ξεκινάμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα για το Σάββατο και εκεί είναι ήδη η προσοχή μας».

Για τον αγωνιστικό… Γολγοθά του Ιανουαρίου τόνισε: «Είναι μια σειρά παιχνιδιών από την αρχή του έτους, με οκτώ αγώνες στο σύνολο, κάθε τρεις μέρες. Είχαμε την ατυχία να υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί και μετά το σκορ του πρώτου ματς, επιλέξαμε να πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά. Αυτό δεν πάει να πει, ότι επιλέξαμε κύπελλο ή πρωτάθλημα. Εμείς επιλέγουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν αυτό».

Ερωτηθείς για την αγωνιστική «κοιλιά» που κάνει ο ΟΦΗ τόνισε: «Δεν έχουμε την απόδοση που θέλουμε το τελευταίο διάστημα, για διάφορους λόγους. Σίγουρα θέλουμε και θα αντιδράσουμε. Η ομάδα μας θα αντιδράσει σ’ αυτό. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι δυνατές προσωπικότητες και ικανοί, είναι μια οικογένεια. Στα επόμενα ματς θα επιστρέψουμε, όπως είμαστε το προηγούμενο διάστημα».

Ειδικότερα για την απόδοση στο σημερινό ματς ανέφερε: «Σίγουρα υπάρχουν αρνητικά, όταν δέχεσαι τέσσερα γκολ, αλλά είναι και θέμα ποιότητας των παικτών του ΠΑΟΚ. Εμείς μένουμε στα θετικά, αυτά τα λίγα και σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα, που είναι η προετοιμασία μας».

Τέλος, σχολίασε την «κούρσα» για τα πλέι-οφ: «Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς, ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε μία βάση για τη νέα σεζόν. Είναι μια χρονιά που βλέπουμε πράγματα, αξιολογούμε και στο τέλος θα προσθέσουμε πράγματα, για να ξεκινήσουμε την επόμενη από άλλη βάση. Στην ερώτηση για τα πλέι-οφ, εμείς ξέρουμε ότι έχουμε ακόμη οκτώ αγώνες και τώρα μας ενδιαφέρει το επόμενο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News