Ποδόσφαιρο

Κρίστιαν Γκολομέεβ: Μίλησε για το όνειρό του, για ένα μετάλλιο στην Ολυμπιάδα

Συνέντευξη του Ηρακλειώτη πρωταθλητή για την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης...

O Κριστιάν Γκολομέεβ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης και μίλησε για το όνειρο που έχει για ένα ολυμπιακό μετάλλιο το καλοκαίρι στο Τόκιο...

Ο Έλληνας κολυμβητής έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας και μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνητρο που του έδωσε το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα: «Ήταν η καλύτερη στιγμή στη ζωή μου ως τώρα! Αυτό το μετάλλιο σήμαινε πολλά για μένα, γιατί ήμουν κοντά για πολλά χρόνια, αλλά δεν κατάφερνα να το κατακτήσω. Το επίτευγμα αυτό μου έδωσε επιπλέον ενέργεια και κίνητρο για να συνεχίσω και να προπονηθώ ακόμη πιο σκληρά. Η Γκουανγκζού θα είναι πάντα μία σπουδαία ανάμνηση, όχι μόνο για εμένα, αλλά για ολόκληρη την ελληνική ομάδα».

Για τον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών αγώνων ο 27χρονος κολυμβητής σημείωσε: «Το μετάλλιο στο Παγκόσμιο σημαίνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και δουλεύουμε με καλό ρυθμό ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρέπει να δουλέψουμε έτσι και να στοχεύσουμε στο καλύτερο δυνατό. Μετά από αυτή την επιτυχία, συνεχώς ζητάω όλο και περισσότερη προπόνηση, ώστε να βελτιώσω το χρόνο μου. Θέλω ένα μετάλλιο στο Τόκιο, γιατί όχι και το χρυσό, που είναι το όνειρο κάθε αθλητή που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς».

Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέφερε ότι στοχεύει να διεκδικήσει πρόκριση για το Τόκιο και στα 100μ. ελεύθερο, αλλά και με την ομάδα 4Χ100μ. μικτή ομαδική. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της στα 4Χ100 ελεύθερο με τη συμμετοχή του Γκολομέεβ στην ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια