Κύπελλο Ελλάδας: Την νίκη (0-2) ο Βόλος, την πρόκριση ο Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: Την νίκη (0-2) ο Βόλος, την πρόκριση ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Περιστερίου απέφυγε το… σοκ, παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ

Παραλίγο να την… πατήσει ο Ατρόμητος απέναντι στον Βόλο στην σημερινή ρεβάνς για το Κύπελλο στο Περιστέρι και παρότι οι Βολιώτες επικράτησαν με 0-2, η πρόκριση πήγε στους Περιστεριώτες λόγω της νίκης τους με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό.

Στο 13’ με πέναλτι ο Γκουαροτσένα έκανε το 0-1 ενώ στο 22’ ο Βόλος κέρδισε νέο πέναλτι για χέρι του Καχίλα με τον Ισραηλινό να δέχεται κόκκινη κάρτα, αφήνοντας με αριθμητικό μειονέκτημα την ομάδα του. Ο Γκουαροτσένα ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση και παρά το γεγονός ότι γλίστρησε στην προσπάθεια του, ευστόχησε για το 0-2.

Στο β’ ημίχρονο ο Βόλος προσπάθησε για το τρίτο γκολ ώστε να πάει το παιχνίδι στην παράταση αλλά το έργο του δυσκόλεψε όταν στο 70’ αποβλήθηκε ο Μπαλογιάννης ενώ στο 82’ έμεινε με εννέα παίκτες λόγω αποβολής και του Γκουαροτσένα. Έτσι ο Ατρόμητος παρότι ηττήθηκε με 0-2, ήταν εκείνος που προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου χάρη στην μεγάλη νίκη του στο πρώτο παιχνίδι.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόσα, Καχίλα, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54’ Ούμπιδες), Ουγκράι (28’ Στρούγκης), Ενσικουλού (78’ Γιακουμάκης), Βέλλιος

Βόλος (Πάμπλο Γκαγιέγο): Μελίσσας, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος (76’ Φεράρι), Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46’ Τσοκάνης), Μπαλογιάννης, Μουνίθ , Γκουαροτσένα, Φερνάντο (46’ Τόρες)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News