Ελλάδα, η δυσκολότερη χώρα για το επάγγελμα του προπονητή...

Ποδόσφαιρο
Ελλάδα, η δυσκολότερη χώρα για το επάγγελμα του προπονητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναι ναι, είμαστε Έλληνες και εδώ στην Κρήτη, οπότε σαν Έλληνες που είμαστε αποθεώναμε τον Γιώργο Σίμο (γενικά μιλάω) όταν ο ΟΦΗ πήγαινε τρένο και τώρα του τα γράφουμε (πάλι γενικά μιλάω). Φυσικά και είναι μεγάλη υπόθεση το αποτέλεσμα...

Δυστυχώς όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα. Όμως ο Σίμος και ο κάθε Σίμος πρέπει να κρίνονται και από το ποδόσφαιρο που έχουν παρουσιάσει συγκριτικά με το έμψυχο υλικό που διαθέτουν, ανάλογα με το μπάτζετ που τους διαθέτουν και βέβαια ανάλογα και με το πόσο έχουν ενισχυθεί όταν ήδη έχουν προηγηθεί αρκετές ημέρες από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στην Ελλάδα δεν έχουμε υπομονή. Έλεγε κάποτε ένας σπουδαίος προπονητής ότι "θέλουμε όταν χτίζουμε να...ξεκινάμε από την ταράτσα"! Ε δεν γίνεται αυτό! Και σκεφτόμαστε διάφορα αυτές τις ημέρες βλέποντας την εκπληκτική πορεία που κάνει η Ανόρθωση στην Κύπρο με προπονητή τον Κετσπάγια που στην Ελλάδα απέτυχε προπονητικά παταγωδώς!

Η Ανόρθωση συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στην τρέχουσα σεζόν του κυπριακού πρωταθλήματος, στο οποίο απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους διώκτες της.Η ομάδα της Λάρνακας με προπονητή τον Γεωργιανό πήρε το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο πρώην μέσος των Ατρόμητου και Ξάνθη, Θοδωρής Βασιλακάκης.Στο 63ο λεπτό ο Καλτσάς γέμισε με κεφαλιά για τον Βασιλακάκη, ο οποίος κατέβασε την μπάλα και νίκησε τον Μπέλετς. Η Κυρία αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Ομόνοια - γκέλαρε εντός με την Πάφο την Παρασκευή - στους τέσσερις βαθμούς, ενώ η αντίπαλός της έχει και ματς περισσότερο.

Το ΑΠΟΕΛ με αυτή την ήττα μένει μακριά από την υπεράσπιση του τίτλου, σε απόσταση εννιά βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε πόσο στήριξε η Λίβερπουλ τον Κλοπ μέχρι να φτάσει εκεί που έχει φτάσει! Να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης, να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και να σπάει τα ρεκόρ, όπως αυτό που θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως: Ένα τρομερό ρεκόρ, που όμοιό του δεν υπάρχει στην ιστορία των τοπ πέντε ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, κατέχει η Λίβερπουλ.

Μετά τη νίκη τους επί της Τότεναμ, οι «reds» έφτασαν τις 20 νίκες (και μία ισοπαλία) σε 21 ματς πρωταθλήματος, μετρώντας 61 πόντους! Οι 61, αυτοί, πόντοι αποτελούν ρεκόρ καθώς καμία ομάδα σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία δεν έχει καταφέρει να τους... πιάσει στα 21 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News