Ποδόσφαιρο

Θερμή ανακοίνωση της ΕΠΣΗ για την φιλοξενία της ΕΠΣ Χανίων

«Πρότυπο φιλοξενίας η ΕΠΣ Χανίων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Ηρακλείου

Μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου περιορίστηκε την περασμένη Τετάρτη η αντιπαλότητα μεταξύ Χανίων-Ηρακλείου στους αγώνες των Μικτών Ομάδων, με την ΕΠΣ Χανίων να επιφυλάσσει εξαιρετική φιλοξενία στην αποστολή της ΕΠΣΗ.

Μάλιστα η ΕΠΣ Ηρακλείου σε ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζει την ΕΠΣ Χανίων ως «πρότυπο φιλοξενίας»….

«Η διοίκηση της ΕΠΣ Ηρακλείου και οι αποστολές των Μικτών Ομάδων Κ12 και Κ14 ΕΠΣΗ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την φιλοξενία που συνάντησαν από την ΕΠΣ Χανίων κατά τις αναμετρήσεις που έγιναν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στο γήπεδο των Μουρνιών.

Η ΕΠΣ Χανίων μετά το τέλος των αγώνων παρέθεσε γεύμα στα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Ηρακλείου που συνόδεψαν τις Μικτές στα Χανιά, όπου έδωσαν το παρών ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, το μέλος και εκ των υπευθύνων Μικτών Ομάδων κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και ο αναπληρωτής γεν. γραμματέας κ. Δημήτρης Χρονάκης, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ.

Η ΕΠΣ Χανίων αποτελεί πρότυπο φιλοξενίας και ανάδειξης ποδοσφαιρικού πολιτισμού και η ΕΠΣ Ηρακλείου θα ανταποδώσει την φιλοξενία που έτυχε στους αγώνες του β’ γύρου που θα γίνουν στο Ηράκλειο»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια