Ποδόσφαιρο

Πολύτιμες εμπειρίες για την Κ11 του Ερ.ΟΦΗ

Συμμετείχε στο Τουρνουά Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου BOCA ELITE CUP 2020

Πολύτιμες εμπειρίες κέρδισε η Κ11 (2009) του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η οποία συμμετείχε στο τουρνουά Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου BOCA ELITE CUP 2020, που έγινε στην Αθήνα.

Οι μικροί του ΟΦΗ, με δυο νίκες επί Αθηναϊκού (0-2) και Αιγάλεω (2-3) και δυο ήττες από Άργος (2-1) και ΑΕΚ (4-0) έφτασαν μέχρι και τον μικρό τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκαν από την ΑΕΚ, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στη διοργάνωση.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά του ΟΦΗ παρά την ταλαιπωρία με το απαγορευτικό στα πλοία, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και άφησαν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ o υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. Βασίλης Μαραγκάκης "οι εμπειρίες που συνέλεξαν τα παιδιά, παρόλη την ταλαιπωρία του ταξιδιού, είναι από αυτές που βοηθάνε πολύπλευρα τους μικρούς ποδοσφαιριστές σε βάθος χρόνου.  Τα συμπεράσματα χρήσιμα, μας βοηθάνε πάρα πολύ στη διαμόρφωση του εκπαιδευτικού σχεδιασμού και θα ακολουθήσουν συμμετοχές και άλλων τμημάτων της Ακαδημίας μας σε αντίστοιχες διοργανώσεις στο εγγύς μέλλον. Το τουρνουά ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου και άρτια οργανωμένο. Επίσης η αντιμετώπιση και η φιλοξενία που τύχαμε σαν αποστολή ήταν άψογη και ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές".

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Άργος - ΟΦΗ 2-1

Αθηναϊκός - ΟΦΗ 0-2

Αιγάλεω - ΟΦΗ 2-3

ΑΕΚ - ΟΦΗ 4-0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια