Είδε φως με… Φώτη Κουτσουπιά η Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Είδε φως με… Φώτη Κουτσουπιά η Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο γκολ του αρχηγού γράφτηκε δραματικό φινάλε με ισοπαλία 2-2 στα Χανιά

Δραματικό φινάλε είχε η αναμέτρηση των Μικτών Ομάδων Κ14 Χανίων και Ηρακλείου στο γήπεδο των Μουρνιών, με το ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2 να διαμορφώνεται με δύο γκολ για την Μικτή ΕΠΣΗ στα τελευταία λεπτά!

Η ΕΠΣ Χανίων ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκε με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Τσακίρης και τα τέρματα των γηπεδούχων διπλασίασε στο 32’ ο Κατσιφαράκης με προβολή, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της, έβγαλε περισσότερη αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά πήρε στο τέλος την ισοπαλία.

Στο 68’ ο Κουτσουπιάς κέρδισε πέναλτι και το αξιοποίησε ο ίδιος μειώνοντας 2-1 και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων (72’) μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκιαουράκη, ο Κουτσουπιάς ήταν πάλι αυτός που σκόραρε με γυριστό πλασέ μέσα από την περιοχή. Μάλιστα στα λεπτά που απέμεναν στις καθυστερήσεις το Ηράκλειο πίεσε και για την ανατροπή, με το 2-2 να είναι ωστόσο το τελικό σκορ.

ΜΙΚΤΗ Κ14 ΧΑΝΙΩΝ : Λέσι, Λεφάκης, Πατεράκης, Νταγιάκος, Κατσιφαράκης, Κοτζαμιχάλης, Στόιτσος (62’ Καρυγιάννης), Μπαλλίου, Τσακίρης (43’ Μακράκης), Κουκουράκης, Κλάδης.

ΜΙΚΤΗ Κ14 ΕΠΣΗ: Παπαδάκης, Μαυροειδής (41’ Ανδρονάς), Ρολάκης, Βασιλάκης (56’ Κατσαβούνης), Περάκης, Νοικοκυράκης, Κώττας (41'Χρονάκης), Κουτσουπιάς, Καρπαθάκης (41' Γκιαουράκης), Αδαμάκης (43’ Πάπα), Γκούντελος (41’ Σπανάκης).

Αποτελέσματα (3η)

Χανιά-Ηράκλειο              2-2

Λασίθι-Ρέθυμνο              αναβλ.

Η βαθμολογία

1.Χανιά              7

2.Ηράκλειο         5

3.Ρέθυμνο          1

4.Λασίθι              0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News