O ΠΑΣ Γιάννινα «πάγωσε» με 1-0 τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
O ΠΑΣ Γιάννινα «πάγωσε» με 1-0 τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με… παγοδρόμιο έμοιαζαν οι «Ζωσιμάδες», κίνδυνος αποκλεισμού από το Κύπελλο για το «τριφύλλι»

Για… πατινάζ επί πάγου και όχι για ποδόσφαιρο φαίνεται ότι πήγε ο Παναθηναϊκός στους «Ζωσιμάδες» εκεί όπου ηττήθηκε σήμερα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και κινδυνεύει πλέον σοβαρά με αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο αγωνιστικός χώρος στους «Ζωσιμάδες» έμοιαζε με… παγοδρόμιο, καθώς η μία πλευρά του γηπέδου είχε μαζέψει πάγο και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν καλά-καλά να κρατήσουν την ισορροπία τους. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις συγκυρίες και κατέκτησαν μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν τραγικό Παναθηναϊκό που ήταν σε άλλο γήπεδο…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν αποδείχθηκε απλώς σκληρό καρύδι για τον Παναθηναϊκό αλλά απέκτησε και ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου μετά τη νίκη του στο γκολ του Παμλίδη στο 27’. Μάλιστα, ο επιθετικός των γηπεδούχων είχε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να στείλει την ομάδα του Γιώργου Δώνη στο καναβάτσο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης (74' Νάουμετς), Ξύδας (84' Λιάσος), Κρίζμαν (68' Λέο), Παμλίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης (29' λ.τρ. Κουρμπέλης), Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Δώνης, Μπεκ (46' Περέα), Χατζηγιοβάνης (74' Μπουζούκης), Ζαχίντ, Καμπετσής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News