Βόλος-Ατρόμητος 0-3: Νίκη… μισή πρόκριση

Ποδόσφαιρο
Βόλος-Ατρόμητος 0-3: Νίκη… μισή πρόκριση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εύκολο βράδυ στο Πανθεσσαλικό για την ομάδα του Περιστερίου

Περίπατο έκανε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε με 0-3 του Βόλου και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε μόλις στο 2’ μετά από κόρνερ του Ούμπιντες και μεφαλιά του προωθημένου Γούτα και αφού το 0-1 έμεινε σε όλο το α’ ημίχρονο, στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι.

Με τον Βέλλιο να δείχνει τη κλάση του δυο φορές, πετυχαίνοντας ισάριθμα τέρματα, το παιχνίδι μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία λίγο πριν το 80'.

Συγκεκριμένα, στο 63' ο Νταβιώτης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βέλλιος με επιβλητική κεφαλιά έκανε το 0-2 ενώ στο 76΄ ήταν η σειρά του Χαρίση να βγάλει τη σέντρα από τα αριστερά για να σκοράρει με προβολή ο Βέλλιος. Το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και το ντεμπούτο του Αλμπέρτο Γκαγιέδο στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλίας συνοδεύτηκε από μια βαριά ήττα.

Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέδο):  Μελισσάς, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσοκάνης (57' Γέντρισεκ), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Τόρες, Οικονόμου, Ραφαέλ (71' Μάντζης), Διαμαντής, Μπαλογιάννης (46΄ Μαξ)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κάχιλα, Γούτας, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης (65' Γκάλο), Ούμπιδες, Γιακουμάκης, Βέλλιος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News