ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για την ενδεκάδα

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για την ενδεκάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές οι αλλαγές για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Ηράκλειο...

Στον ΠΑΟΚ για το σημερινο ματς με τον ΟΦΗ αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι ο τερματοφύλακας που θα πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια  με το Ζίβκοβιτς να μένει στην Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα στην άμυνα είναι δεδομένο ότι ο Ροντρίγκο Σοάρες θα αντικαταστήσει τον Λέο Μάτος στο δεξί της άκρο, με τον τελευταίο να τρέχει να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι έκπληξη αν δεν παίξουν μαζί Ίνγκασον και Βαρέλα ενώ αριστερά  υπάρχει το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί ο Γιαννούλης δίνοντας την θέση του στο Βιεϊρίνια.

Στη μεσαία γραμμή είναι ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Άντερσον Εσίτι και λογικά μαζί με το Μίσιτς θα είναι το δίδυμο των χαφ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Άκπομ. Το ποιοι θα είναι οι τρείς που θα στηρίξουν τον Άγγλο επιθετικό θα εξαρτηθεί από το που θα χρησιμοποιηθεί ο Βιεϊρίνια. Αν ξεκινήσει ο Γιαννούλης ο Πορτογάλος θα είναι στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ με το Λημνιό δεξιά και τον Μπίσεσβαρ κοντά στον Άκπομ. Σε άλλη περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα με Πέλκα και Λάμπρου να διεκδικούν φανέλα βασικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News