ΟΦΗ: Πάει για μια μεγάλη νίκη απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Πάει για μια μεγάλη νίκη απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέντρα στις 21.30 στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"...

Ο ΟΦΗ υποδέχεται απόψε (21.30-Cosmotesport1) τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος και θέλει...να ξεχάσει την ήττα από τον Βόλο με μια μεγάλη νίκη που θα είναι και βήμα πρόκρισης!

Ο ΟΦΗ θέλει να βγάλει αντίδραση μετά το άσχημο αποτέλεσμα του Σαββάτου απέναντι σε μια ομάδα που επίσης προέρχεται από οδυνηρή ήττα, καθώς ο Άρης του έσπασε το αήττητο σερί 51 αγώνων. Ενδιαφέρον βέβαια υπάρχει και για το αν η κακοκαιρία «Ηφαιστίωνας» που βρίσκεται σε εξέλιξη επηρεάσει την διεξαγωγή του παιχνιδιού, εφόσον ενταθούν τα φαινόμενα.

Για τον ΟΦΗ δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς πέραν του ανέτοιμου Ναμπί, εκτός πλάνων παραμένει και ο Βαγιεμπά Σακόρ, που μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο ματς με τον Βόλο, παραμένει νοσηλευόμενος με κάταγμα στο ζυγωματικό ενώ ο Κώστας Γιαννούλης δεν πρόλαβε να αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ εξελίχτηκε με ρυθμούς εξπρές και οι 19 παίκτες που επιλέχτηκαν για την αποστολή είναι οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Σηφάκης, Φιγκεϊρέντο, Μαρινάκης, Nάστος, Νέιρα, Σεμέντο, Μπράουν, Καλαϊτζάκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μάνος, Μεγιάδο, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Στάικος, Τσιλιανίδης και Βαζ.

Τα πλάνα του ΠΑΟΚ

Για τον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον τερματοφύλακα Ζίφκοβιτς, στον οποίο χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό η ήττα από τον Άρη και κάτω από τα γκολπόστ επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό ο Πασχαλάκης. Επίσης δεν ταξίδεψαν στο Ηράκλειο οι Μάτος, Αουγκούστο, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ και Ζαμπά. Ο Δημήτρης Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του ο Αμπέλ Φερέιρα στο Γεντί Κουλέ είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ. Ο ΠΑΟΚ όπως και στο πρωτάθλημα, θα έχει και στο αποψινό ματς Κυπέλλου τους φίλους του στο πλευρό του, καθώς έχει παραχωρηθεί στους φιλοξενούμενους η Θύρα 6 του «Γεντί Κουλέ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News