default-image

Με τον Πασχαλάκη αύριο ο ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ»

Ποδόσφαιρο
Με τον Πασχαλάκη αύριο ο ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ για την φάση των 16…

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει και πολύ χρόνο για να μείνει στην ήττα από τον Άρη στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Έχει μπροστά του δύο σημαντικά παιχνίδια το αυριανό (7/1, 21:30), πρώτο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου, με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα.

Ενόψει του ματς στο Ηράκλειο, υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάτω από την εστία ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Μια τέτοια αλλαγή σε έναν αγώνα Κυπέλλου μπορεί να ενταχθεί και στο πλαίσιο ενός rotation, λόγω των αρκετών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Αμπέλ Φερέιρα,.

Πιο σημαντική θα είναι η επιλογή που θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 19:30 την Κυριακή στην Τούμπα. Εκεί, θα φανεί αν η αστάθεια που έδειξε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς στο ντέρμπι με τους κίτρινους, επαναφέρει στη θέση του βασικού τερματοφύλακα τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη αλλαγή σκυτάλης κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ με το Σέρβο αντί του Πασχαλάκη έγινε στο αντίστοιχο ντέρμπι του πρώτου γύρου με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Από εκείνο το παιχνίδι ο Ζίβκοβιτς ήταν βασικός σε 13 παιχνίδια, από τα οποία κράτησε ανέπαφη την εστία του στα επτά.

Με τον Ζίβκοβιτς στα δοκάρια του ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 11 γκολ και είναι χαρακτηριστικό ότι τα 9 από αυτά τα δέχθηκε στα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη.

Πηγή: sport24.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News