Θλίψη σε ΕΠΣΗ και Τζώρτζογλου για τον θάνατο του Γιώργου Καρρά

Ποδόσφαιρο
Θλίψη σε ΕΠΣΗ και Τζώρτζογλου για τον θάνατο του Γιώργου Καρρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΣΗ αποχαιρετά έναν εκ των μεγάλων θρύλων του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου

Με υπέρτατο σεβασμό η ΕΠΣΗ εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του υπεραιωνόβιου (101 ετών) Γιώργου Καρρά, έναν των μεγάλων θρύλων του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, που συνέδεσε το όνομά του με την ιστορία του Εργοτέλη.

Η ΕΠΣΗ τον είχε τιμήσει στην 1η Γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου τον Δεκέμβριο του 2018 ενώ πριν λίγους μήνες ο Γιώργος Καρράς είχε παραδώσει ένα ανεκτίμητο δώρο στον Νίκο Τζώρτζογλου, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τα όσα έκανε για τον Εργοτέλη.

«Αν όσοι περάσαμε από την ιστορική ομάδα του Μαρτινέγκο παλέψαμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να χτίσουμε τον Εργοτέλη του σήμερα, το χρωστάμε και στον υπεραιωνόβιο στη ζωή και στο πνεύμα, Γιώργο Καρρά. Έναν εκ των θεμέλιων λίθων των ιδεών και του ήθους που προασπίζεται ο Γ.Σ. Εργοτέλης», είχε επισημάνει τότε ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Η ΕΠΣΗ στην συλλυπητήρια ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο μιας ιστορικής μορφής για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, του Γιώργου Καρρά.

Ο Γιώργος Καρράς έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, έχοντας συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής και αφήνοντας μια τεράστια παρακαταθήκη στους νεότερους. Ήταν ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Εργοτέλη αλλά και ήταν ο δωρητής για να αποκτήσει ο Εργοτέλης το δικό του γήπεδο στο λόφο του Μαρτινέγκο. Η ΕΠΣΗ τον είχε τιμήσει κατά την περσινή εκδήλωση της 1ης Γιορτής Κρητικού Ποδοσφαίρου, την οποία είχε συνδιοργανώσει με τις υπόλοιπες Ενώσεις της Κρήτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News