Super League: Ο Ατρόμητος 2-1 τον Αστέρα σε παιχνίδι θρίλερ

Ποδόσφαιρο
Super League: Ο Ατρόμητος 2-1 τον Αστέρα σε παιχνίδι θρίλερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα έγιναν στα τελευταία λεπτά...

Σε ποδοσφαιρικό θρίλερ, ο Ατρόμητος επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 1, διευρύνοντας το αήττητο εντός έδρας σερί απέναντι του και κάνοντας βήμα εισόδου στην εξάδα της βαθμολογίας…

Με το όγδοο φετινό του τέρμα ο Μανούσος έβαλε μπροστά τους Περιστεριώτες στο 76’, αλλά ο Μπαράλες με κεφαλιά ισοφάρισε δύο λεπτά μετά για τους Αρκάδες, φτάνοντας τα έξι γκολ φέτος και τα 40 στη μεγάλη κατηγορία! Ωστόσο, ξανά ο Μανούσος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 90ολεπτό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Με το τελικό 2-1 να ανεβάζει τον Ατρόμητο στην έκτη θέση, με 21 βαθμούς πλέον, ενώ ο Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 15 πόντους κι αμφότεροι ματς περισσότερο.

Στα αρνητικά αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συγκαταλέγεται κι ο σοβαρός τραυματισμός του Καπίγια, πουμ αποχ΄ώρησε με φορείο στο 12' και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (4-2-3-1): Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Ουγκράι (58’ Νταβιώτης), Ανδρούτσος (68’ Βέλλιος), Ενσικουλού (68’ Ούμπιδες), Μανούσος.

Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Καπίγια (12’ Μ. Φερνάντεθ, 79’ Τασουλής), Σίτο, Μουνάφο, Λ. Φερνάντεθ, Μπαράλες (83’ Ιγκλέσιας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News