Τέλος από τον Αλμυρό ο Περογαμβράκης

Ποδόσφαιρο
Τέλος από τον Αλμυρό ο Περογαμβράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «Πέρο» αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Γαζίου και μετακομίζει στην Βόρεια Ελλάδα και την ομάδα του Πιερικού

Σύντομο ήταν το πέρασμα του Αλέξανδρου Περογαμβράκη από τον Αλμυρό και τα γήπεδα της ΕΠΣΗ καθώς επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες…

Ο «Πέρο» αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Γαζίου και μετακομίζει στην Βόρεια Ελλάδα και την ομάδα του Πιερικού, που είναι πρωτοπόρος στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και διεκδικεί άνοδο στην Football League.

Η ομάδα της Κατερίνης έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον Περογαμβράκη, με τον Αλμυρό να μην στέκεται εμπόδιο στην επιθυμία του 30χρονου επιθετικού να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία ενώ το σωματείο στην ανακοίνωσή του τον ευχαριστεί και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια:

"Ο Αλμυρός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Περογαμβράκη. Η ομάδα μας δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή που θέλει να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ευχαριστούμε τον Αλέξη Περογαμβράκη για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια. Για άλλη μία φορά ο Αλμυρός δείχνει πως είναι ένα υγιές σωματείο που δίνει την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του να κάνουν το βήμα παραπάνω".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News