Μικτές ΕΠΣΗ: Επιστροφή στις προπονήσεις, Τετάρτη στα Χανιά

Ποδόσφαιρο
Μικτές ΕΠΣΗ: Επιστροφή στις προπονήσεις, Τετάρτη στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φουλ πρόγραμμα μπαίνει το 2020 για τα συγκροτήματα του Ηρακλείου

Οι Μικτές Ομάδες Κ12 και Κ14 της ΕΠΣΗ ξεκινούν με φουλ πρόγραμμα το 2020 καθώς τις επόμενες ημέρες θα γίνουν προπονήσεις ενόψει των προσεχών επίσημων παιχνιδιών, που έχουν οριστεί την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις Μουρνιές με τις Μικτές Χανίων.

Για την Μικτή Κ12, ο Eνωσιακός προπονητής, Αντώνης Μανιδάκης, προγραμμάτισε δύο προπονήσεις στο γήπεδο του ΠΟΑ. Η πρώτη προπόνηση είναι για την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου και ώρα 15:30 και η δεύτερη προπόνηση για το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και ώρα 10:30 το πρωί. Οι ποδοσφαιριστές που καλούνται να δώσουν το παρών στο γήπεδο του ΠΟΑ είναι οι:

Κουκουριτάκης, Λυγεράκης, Πετούσης, Ψυκάκης, Βαρδάκης, Κλάδος, Αδαμάκης (Λίντο), Λαγουδάκης, Τοψής, Ακουμιανάκης, Κωστάκης (Παναθηναϊκός), Μενεγάτος, Καλογιαννάκης, Πάγια (ΠΟΑ), Σταματάκης, Γαλανός, Αλεξανδράκης (Αθλόπολις), Μαυρογιάννης, Λούρος (Εργοτέλης), Κοσόγλου, Λέιβις (Χερσόνησος), Σμαραγδάκης (ΑΟ Τυμπακίου), Ασμαργιανάκης (Ερ. ΟΦΗ).

Όσον αφορά την Μικτή Κ14, ο Ενωσιακός προπονητής, Γιάννης Χατζησεβαστός, προγραμμάτισε για το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και ώρα 10 το πρωί στο γήπεδο της Μινωικής την πρώτη προπόνηση για το 2020. Οι ποδοσφαιριστές που καλούνται να δώσουν παρών είναι οι κάτωθι:

Παπαδάκης, Μαυροειδής, Κατσαβούνης, Βασιλάκης Νικ., Πάπα, Γκούντελος, Κατσούρι, Κτιστάκης, Σπανάκης, Λεσάι (Εργοτέλης), Λέσι (Ερ. ΟΦΗ), Αδαμάκης, Κότας, Περάκης (Λίντο), Ρολάκης, Κουτσουπιάς, Νοικοκυράκης, Μαθιουδάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Ντουράκης (Γιούχτας), Χρονάκης (ΠΟΑ), Καρπαθάκης, Ανδρονάς, Μαυροζαχαράκης (Παναθηναϊκός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News