Ηρόδοτος: Άμεση εκκένωση των γραφείων ζήτησε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Άμεση εκκένωση των γραφείων ζήτησε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Τώρα έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας", τονίζει η διοίκηση του Ηροδότου σε ανακοίνωσή της...

Mε ανακοίνωσή του ο Ηρόδοτος κάνει γνωστή την επίσκεψη του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αλικαρνασσού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"1.Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του συλλόγου μας και αμέσως μετά από την επιστροφή του από την Αθήνα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Λαμπρινός Βασίλειος, συνοδευόμενος από Μηχανικούς και Υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, επισκέφθηκε τον χώρο κατάρρευσης, όπου και ο ίδιος διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης και ζήτησε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες προς οριστική επίλυση του προβλήματος.

2.Με απόφασή της η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου που κοινοποιήθηκε προς τον σύλλογο μας, απαγορεύει πλέον την χρήση του χώρου και εντέλλεται την άμεση εκκένωση του,ως επικίνδυνου για ολική κατάρρευση.

Προς τούτο ο σύλλογος μας συγκαλεί ήδη έκτακτο ΔΣ .

3.Σε κάθε περίπτωση η καθημερινή λειτουργία του συλλόγου θα συνεχιστεί κανονικά σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπήρχε από πριν.

Οι Γηπεδικές μας εγκαταστάσεις, κερκίδες, αποδυτήρια και λοιποί χώροι εξετάστηκαν ήδη από την αρμόδια Επιτροπή επιθεώρησης Αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφέρειας και υπήρξε έγγραφη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στατικότητας ή επικινδυνότητας για τις κύριες αθλητικές εγκαταστάσεις, εκδίδοντας άμεσα και την σχετική απόφαση, εξαιρώντας βέβαια των χώρο των γραφείων, που ούτως ή άλλως είναι δομικά ανεξάρτητος από τα γήπεδα.

4.Διαβεβαιώνουμε λοιπόν τους φιλάθλους και φίλους μας, ότι δεν υπάρχει κανείς κίνδυνος για την τέλεση και παρακολούθηση των αγώνων, την λειτουργία των Ακαδημιών αλλά και των φιλοξενουμένων σωματείων στα γήπεδα μας.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν και συμπαρασταθούν στον σύλλογο, αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο (5/1, 15.00) αγώνα με τον Γιούχτα

Τώρα το έχουμε ανάγκη όσο ποτέ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News