Super League: Θέλουν κανονική διεξαγωγή της αγωνιστικής ακόμα και με ξένους διαιτητές

Ποδόσφαιρο
Super League: Θέλουν κανονική διεξαγωγή της αγωνιστικής ακόμα και με ξένους διαιτητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτροπή Λυσάνδρου-Πουρσανίδη-Μποροβήλου για συνάντηση με τους διαιτητές- Εκτός συζήτησης προτίμησαν να μείνουν στον Ολυμπιακό...

Ταύτιση απόψεων υπήρξε σήμερα μεταξύ των μελών της Super League πως το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει άμεσα...

Στη συζήτηση που έγινε δεν υπήρξε η τοποθέτηση του Ολυμπιακού (που είναι η ομάδα που διαμαρτύρεται περισσότερο και έχει υποβάλει μηνύσεις μέσω του Σάββα Θεοδωρίδη) λόγω της απουσίας του, ενώ η Λάρισα που έχει υποβάλει μηνύσεις από πέρσι σε διαιτητές, απέφυγε να μπει στην ουσία και επιφυλάχθηκε να πάρει ξεκάθαρη θέση.

Όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων που παρευρέθηκαν στο Δ.Σ. στάθηκαν τόσο στις ρήτρες που υπάρχουν με τα τηλεοπτικά κανάλια, όσο και στο γεμάτο καλεντάρι των ομάδων μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Έτσι, σαν πρώτο βήμα αποφασίστηκε να συσταθεί επιτροπή, αποτελούμενη από τους Λυσάνδρου, Πουρσανίδη και Μποροβήλο και να υπάρξει συνάντηση με την ΚΕΔ, για να προσπαθήσει να βρει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τους διαιτητές που έχουν αποφασίσει αποχή. Υπενθυμίζουμε πως όλοι οι διαιτητές έχουν δηλώσει κώλυμα έως τις 17 Ιανουαρίου, ώστε να μην μπορεί η ΚΕΔ να τους ορίσει.

Το plan B που τέθηκε στο τραπέζι αφορά τον ορισμό ξένων διαιτητών σε όλα τα ματς. Ούτως ή άλλως θα ερχόταν ξένος διαιτητής για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και έπεσε στο τραπέζι η ιδέα, στο ακραίο σενάριο που δεν βρεθεί λύση με τους Έλληνες διαιτητές, να σφυρίξουν σε όλα τα ματς της 17ης αγωνιστικής ξένοι. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4/1

17.15 ΟΦΗ - Βόλος

19.30 Άρης - ΠΑΟΚ

20.00 Ατρόμητος - Αστέρας

Κυριακή 05/01

15.00 ΑΕΚ - Παναιτωλικός

17.15 Ξάνθη - ΑΕΛ

17.15 Πανιώνιος - Λαμία

19.30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News