Ο καλός (Μανέ), ο κακός (Σαλάχ) και η όμορφη Λίβερπουλ που κατακτάει τον κόσμο...

Ποδόσφαιρο
Ο καλός (Μανέ), ο κακός (Σαλάχ) και η όμορφη Λίβερπουλ που κατακτάει τον κόσμο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή της Λίβερπουλ αναχώρησε για το Κατάρ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και οι παίκτες του Κλοπ είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον… κόσμο! Μπορεί η συγκεκριμένη διοργάνωση να μην έχει τη λάμψη του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο να είσαστε σίγουροι ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτή της Ν.Αμερικής (Φλαμένγκο) θα τη δώσουν...

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, έχουν να σκέφτονται εξίσου σημαντικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν εντός συνόρων.

Μην πολυλογούμε. Μέσα στις επόμενες 19 ημέρες, έως τις αρχές Ιανουαρίου, η Λίβερπουλ υποχρεούται να δώσει 7 αγώνες- εάν προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης του Κατάρ! Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Συγκεκριμένα η σειρά του αγωνιστικού Γολγοθά που θα ανέβει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι η εξής:

17/12: Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (Λιγκ Καπ)

18/12: Λίβερπουλ – Μοντερέι (Κατάρ/ Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων)

21/12: Λίβερπουλ – Φλαμέγνκο ? (Κατάρ/ Τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων)

26/12: Λέστερ – Λίβερπουλ (Πρέμιερ Λιγκ)

29/12: Λίβερπουλ – Γουλβς (Πρέμιερ Λιγκ)

02/01: Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Πρέμιερ Λιγκ)

05/01: Λίβερπουλ – Έβερτον (Κύπελλο Αγγλίας)

Όσο για το τελευταίο παιχνίδι, οι οπαδοί της Λίβερπουλ-αν κι εγώ δεν τον πολυσυμπαθώ λόγω χαρακτήρα-έχουν νέο...βασιλιά! Βλέπετε, με τα δύο γκολ που σημείωσε ενάντια στη Γουότφορντ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ προσπέρασε σημαντικές προσωπικότητες της πρόσφατης ιστορίας των «κόκκινων», τους Λουίς Σουάρες και Φερνάντο Τόρες, και κάθισε… στο θρόνο του! Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ με εντυπωσιακά τελειώματα, από ένα σε κάθε ημίχρονο, με την τακουνιά στο φινάλε να κερδίζει τις εντυπώσεις, διαμόρφωσε το 2-0 απέναντι στους hornets για την ξέφρενη πορεία των «κόκκινων» προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ με εντυπωσιακά τελειώματα, από ένα σε κάθε ημίχρονο, με την τακουνιά στο φινάλε να κερδίζει τις εντυπώσεις, διαμόρφωσε το 2-0 απέναντι στους hornets για την ξέφρενη πορεία των «κόκκινων» προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Επαναλαμβάνω, εγώ δεν πολυσυμπαθώ τον Σαλάχ λόγω χαρακτήρα. Αντίθετα, ο Μανέ είναι πραγματικό διαμάντι. Ο Σενεγαλέζος άσος της Λίβερπουλ πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή της Γουότφορντ Ισμαίλα Σαρ (συμπατριώτης του) και επιχείρησε να… βεβαιωθεί ότι ο μικρός θα έχει την απαιτούμενη στήριξη. Για αυτό και απευθύνθηκε στον αρχηγό του συλλόγου...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News