Ο αναγνωρισμένος ρόλος του Νίκου Τζώρτζογλου από UEFA και FIFA

Ποδόσφαιρο
Ο αναγνωρισμένος ρόλος του Νίκου Τζώρτζογλου από UEFA και FIFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προτάσεις του και δη για συνάντηση των «Big» υιοθετούνται από τις «Υπερκείμενες» - «Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου είναι ο μόνος αποδεκτός από τους αποκαλούμενους βλαχοπροέδρους και είχε προσκληθεί τον Οκτώβριο στη Νιόν»

Όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση FIFA και UEFA για τις επόμενες κινήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι στον ίδιο δρόμο που τους έδειξε με την επιστολή του και ανέδειξε με την παρουσία του με πρόσκληση στη Νιόν, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.

Σε ειδική ανάλυση στο blog "Δίκη" του Κυριάκου Θωμαίδη, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

-«Η σκέψη για συνάντηση των "big 4" είναι παλιά και γνωστή σε αρκετό κόσμο. (Άλλωστε πρόσφατα υπήρχε ως πρόταση  στην τελευταία επιστολή προς όλο τον πλανήτη του Ν. Τζώρτζογλου. Με την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου είναι ο μόνος αποδεκτός από τους αποκαλούμενους  βλαχοπροέδρους και είχε προσκληθεί τον Οκτώβριο στη  Νυόν)...».

-Στο ίδιο σημείωμα γίνεται λόγος γι’ αυτό που επιμένει η στήλη για κοινής αποδοχής ΚΕΔ και Εκτελεστική Επιτροπή στην ΕΠΟ.

Αξίζει να δείτε ολόκληρη την αναλυτική σημείωση με τίτλο «Η διεθνής επιτροπεία αποχωρεί, αλλά προηγουμένως θα κανονίσει το μέλλον», καθώς συγκλίνει με πολλές πληροφορίες που έχουμε καταγράψει, σε μορφή σχολίων, στο δίμηνο που πέρασε για τα επερχόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν μη τι άλλο, οι ενημερωμένοι φίλαθλοι γνωρίζουν ότι ο Κυριάκος Θωμαίδης δεν έχει στα όπα-όπα το Νίκο Τζώρτζογλου, έχοντας γνωρίσει στο παρελθόν και έντονες «συγκρούσεις» από τον αέρα της εκπομπής του.

Η επισήμανση και μόνο ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ «είναι ο μόνος αποδεκτός από τους αποκαλούμενους βλαχοπρόεδρους και είχε προσκληθεί στη Νιόν», αποτελεί ένδειξη του σοβαρού ρόλου που έχει διαδραματίσει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ με πολλαπλές ενέργειες από χρόνια πίσω στις Υπερκείμενες Αρχές, για να βγει από τέλμα το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, με αποκορύφωμα την παρούσα κρίσιμη φάση.

Έχουμε τονίσει άλλωστε ότι ο γ.γ. της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης, γνωρίζει καλά από χρόνια την ποιότητα και την αλήθεια του κρητικού παράγοντα από τις εποχές που ο ίδιος ήταν στις Διεθνείς Σχέσεις της Ποδοσφαιρικής μας Ομοσπονδίας.

Αμφιβάλλει κανείς ότι όλες οι παρεμβάσεις που έγιναν από την ΕΠΣΗ, γραπτές ή προφορικές έλεγαν την αλήθεια, με τον πρόεδρο της Ένωσης να έχει σταθερές θέσεις και στις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ από τα χρόνια της πρεμούρας που ανέδειξε κατόπιν την ιμιτασιόν «εξυγίανση»;

-Διαβάστε και αυτό: «Οι Ενώσεις εξαφανίζονται από το διοικητικό χάρτη. Υπάρχουν δυο σχέδια για αυτό.  Το μαλακό και το σκληρό. Η στήλη έχει και τα δυο σχέδια στα χέρια της, αλλά ...αργότερα…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News