ΟΦΗ-Άρης 3-1 (Τελικό)

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Άρης 3-1 (Τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκκίνηση στον δεύτερο γύρο με ένα σπουδαίο ματς στο «Γεντί Κουλέ»

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο της Super League 1 ο ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει τον Άρη για την 14η αγωνιστική.

Στην ομάδα του Ηρακλείου είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% και να εκμεταλλευτούν μία ακόμη φορά την έδρα.

Κουτρουμπής και Φιγκεϊρέντο επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Μαρινάκης έχει ρόλο δεξιού μπακ. 

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι στο "Γεντί Κουλέ".

2' Ευκαιρία για τον Άρη. Ο Ιντέγε θα βγει τετ-α-τετ με τον Σωτηρίου, θα βρεθεί όμως αρκετά πλάγια εντός περιοχής και χάνει την ευκαιρία να πλασάρει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αποκρούει σωτήρια το σουτ του Λάρσον από το ύψος του πέναλτι. 

6' Μακρινό σουτ από τον Μπρούνο Γκάμα, ο Σωτηρίου θα μπλοκάρει σταθερά. 

12' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ 0-1: Κόρνερ του Ματίγια από αριστερά, η μπαλα θα περάσει από όλους στη μικρή περιοχή και ο Ιντέγε αφύλακτος από τα δύο μέτρα θα κάνει το 0-1. Αδράνεια στην "καρδιά" της άμυνας του ΟΦΗ, όπου υπήρξε μεγάλο κενό.

17' Σέντρα του Σεμέντο από αριστερά, ο Βαζ θα σουτάρει με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα φεύγει πολύ ψηλά άουτ. 

22΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Από την μπαλιά του Κοροβέση ο Τσιλιανίδης βγήκε απέναντι από τον Κουέστα, που απέκρουσε με τα πόδια, ενώ σε δεύτερο χρόνο ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου πλάσαρε άουτ. 

26' Σουτ από τον Βαζ εκτός περιοχής, η μπάλα δε πήρε δύναμη και ο Κουέστα μπλόκαρε σταθερά. 

30' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-1: Ωραία ομαδκή προσπάθεια και ανάπτυξη από τον ΟΦΗ. Ο Κοροβέσης θα κάνει την τελική ασίστ από αριστέρα και ο Βαζ με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή σημειώνει το 1-1. 

32' Διπλή καλή στιγμή για τους Κρητικούς. Πρώτο σουτ από τον Τσιλιανίδη, αποκρούει με τις "γροθιές" ο Κουέστα, δεύτερη προσπάθεια από τον Σεμέντο, η μπάλα άουτ. 

33' Κίτρινη κάρτα στον Ματίγια.

36' Κίτρινη κάρτα στον Βαζ (ανέκοψε την αντεπίθεση του Άρη) και στον Σούντγκρεν για διαμαρτυρία. 

37' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Φερέιρα στη θέση του Σεμέντο. Άσχημα μαντάτα για τον μεσοεπιθετικό των Κρητικών, που έπεσε άσχημα στο χορτάρι και φαίνεται να έχει χτυπήσει στον ώμο. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 1-1 το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ αντέδρασε στο προβάδισμα του Άρη και έφερε το ματς στα ίσια, όμως ο τραυματισμός του Σεμέντο επηρεάσε ψυχολογικά τους Κρητικούς στα τελευταία λεπτά. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. 

47' Σουτ του Βαζ έξω από την περιοχή, ο Κουέστα θα αποκρούσει στην αριστερή του γωνία. 

55' Ωραία συνεργασία του Φιγκεϊρέντο με τον Τσιλιανίδη, ο τελευταίος πλασάρει μέσα από την περιοχή, όμως ο Κουέστα αποκρούει σωτήρια με το... κεφάλι. 

65' Αντεπίθεση για τον ΟΦΗ με την μπαλιά του Φερέιρα για τον Βαζ, που ενώ είναι έτοιμος να βγει τετ-α-τετ με τον Κουέστα, κάνει κακό κοντρόλ και ο Ισπανός γκολκίπερ θα μπλοκάρει. 

66' Ευκαιρία για τον Άρη τώρα, με το ξαφνικό σουτ του Ιντέγε, που αναγκάζει τον Σωτηρίου σε εξαιρετική επέμβαση. 

68' Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, ο Μαντσίνι στη θέση του Μπρούνο Γκάμα. 

70' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 2-1: Κόρνερ του Τσιλιανίδη από αριστερά, τραγικό λάθος του Κουέστα που χάνει τον έλεγχο της μπάλας και ο Φερέιρα σε κενή εστία πετυχαίνει το 2-1. 

73' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 3-1: Εκπληκτική κάθετη πάσα του Τσιλιανίδη για τον Ζοάο Φιγκεϊρέντο, που με τρομερή εκτέλεση (ψηλοκρεμαστό πλασέ) νικάει τον Κουέστα για το 3-1.

75' Κίτρινη κάρτα στον Φιγκεϊρέντο. 

76' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Στάικος στη θέση του Βαζ.

77' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Κάθετη πάσα του Φερέιρα για τον Φιγκεϊρέντο, δυνατό σουτ από τον τελευταίο, η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάτι. 

79' Αλλαγή για τον Άρη, ο Ντιγκινί στο ματς αντί του Λάρσον. 

82' Κίτρινη κάρτα στον Μαρινάκη. 

88' Αλλαγή για τον Άρη, ο Τόνσο στη θέση του Ματίγια.

89' Τελευταία αλλαγή και για τον ΟΦΗ, ο Μάνος αντί του Φιγκεϊρέντο. 

91' Κεφαλιά του Βέλεθ από τη μικρή περιοχή, η μπάλα άουτ. 

Τελειώνει το ματς, μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ, 3-1 τον Άρη. 

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Βαζ (76' Στάικος), Σεμέντο (37' λ.τ. Φερέιρα), Φιγκεϊρέντο (89' Μάνος).

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Μπα, Ματίγια (88' Τόνσο), Γκάμα (68' Μαντσίνι), Φετφατζίδης, Λάρσον (79' Ντιγκινί), Ιντέγε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News