«Pray For Albania»: Φιλικό για τους σεισμόπληκτους στο Λίντο

Ποδόσφαιρο
«Pray For Albania»: Φιλικό για τους σεισμόπληκτους στο Λίντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπαιξαν μπάλα παλιοί παίκτες της Μικτής και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με την Ένωση Αλβανών Ηρακλείου

Ένα ξεχωριστό φιλικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο στο Lido Soccer με σκοπό την συλλογή προϊόντων και τροφίμων για να σταλούν στους σεισμόπληκτους στην Αλβανία.

Την μία ομάδα αποτελούσαν παλιοί παίκτες της Μικτής ΕΠΣΗ όπως οι: Πετράς, Δερμιτζάκης, Συκιωτάκης, Ανδρεαδάκης, Παπαδάκης, Μαρκάκης, Σωμαράκης, Ιερωνυμάκης κ.α. μαζί με παλαίμαχους Έλληνες παίκτες όπως οι Σάββας Κωφίδης, Κώστας Κιάσσος, Περικλής Παπαπαναγής, στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ (Ιάσονας Παπαστεφανάκης, Νώντας Καργάκης) και προπονητή τον Μανόλη Ντάγκινη. Αντίπαλος ήταν η ποδοσφαιρική ομάδα της Ένωσης Αλβανών Ηρακλείου / Ποδοσφαιρική ομάδα ILIRIA.

Όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν πριν το παιχνίδι με ένα πανό που απεικόνιζε την Κρήτη και έγραφε «Pray For Albania». Το παρών έδωσε πολύ κόσμος, με τους Αλβανούς πολίτες του Ηρακλείου να δίνουν το παρών για να εκφράσουν την έμπρακτη στήριξή τους στους συμπατριώτες τους… Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους για τη συμμετοχή τους και τις προσφορές τους, όπως και το Lido Soccer για την παραχώρηση του γηπέδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News